Nyårslöfte 2021

Gott nytt år!

Nu är det dags att sammanfatta förra serieåret och se hur väl jag uppfyllde förra årets mål och även sätta upp några nya för 2021 Här hittar du förra årets inlägg.

1.Beta av min lista på Side Reel får vara kvar för 4:e året.

Sidereel lade ner sin appfunktion så jag fick gå över och köra tvtime på heltid, Men det gjorde mig inre så mycket, tycker egentligen att det är en bättre app.

Men egentligen handlade det ju om att beta av serier på listan och det tycker jag ändå att jag lyckats bra med. Men kommer ändå ha kvar den till nästa år för det finns mycket var att de på....

2.Läsa minst en fysisk bok

Jaja men det har jag, tror till och med att jag läst ut två nästan tre böcker så det är jag ganska nöjd med.


3.Se ikapp Agent of Sheild, Elementary, Victoria, The Magicians, The Resident

Nja, jag har sett Victoria och The Magicians, men jag hade hoppats att det skulle komma nya säsonger på viaplay och Netflix, men sådan tur hade jag inte med de resterande serierna.


4.Hitta en ny bra serier att följa!

Här hade jag tur och hittade många bra serier som jag gillade. Outer Banks , Virgin River, The Crown är bara några av serierna som jag blev lite kär i under året.


5.Se klart minst 4 av följande serier. Sleepy Hollow, House of Cards, Atlantis, Saving Hope, Homeland, House of Cards, Suits, Jane the Virgin

Denna punkten trodde jag verkligen att jag hade klarat men det hade jag inte. Jag har sett klart Sleepy Hollow och Jane The Virgin. jag påbörjade att se om hela Suits, men tappade farten lite när jag insåg att den sista säsongen inte hade kommit ut på netflix än. Så får jobba vidare med denna.


Så nu är det dags att komma fram till 2021 nyårslöfte.

1. Beta av alla mina påbörjade serier i Tv-Time appen

2. Läsa ut 24 böcker varav 3 ska vara fysiska.

3. Se ikapp The Resident och DRUCK

4.Hitta en nya bra serie att följa.

5.Se klart minst 4 av följande serier: House of Cards Atlantis, Saving Hope, Suits, Homeland, The Good Wife, Veronica Mars, Playing for Keeps, Elementary, Supernatural eller Agents of S.H.I.L.E.D.S,

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Tv-Serier
  • 66 visningar

Gillar

Kommentarer