Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Ny Serie: Famous in Love

Nu har jag kollat in det första avsnittet av den nya serien famous in love, från skaparen av Pretty Little Liars. Jag har ju verkligen inte tid att börja kolla på en ny serie samtidigt som jag har velat se denna sen promon kom ut och det är lättare att börja se från början än att behöva kolla ikapp! Jag brukar alltid tycka att det är lite svårt att avgöra om en serie är bra efter endast ett avsnitt, men det jag kan säga är att den har potensial. Först är det sjukt snygga lokations i serien och de visar verkligen det bästa av LA. Dem visade också en strand som var helt amazing som jag inte kunde placera men vill besöka!

Det som serien har att spela på och som verkligen fungerar nu i början är tonårsdrömmen som jag tror många har haft om att ens liv förändras över en natt och man plötsligt blir en jätte känd skådis.

Samtidigt som man märker att dem vill slänga in lite mysterium som kanske kan ge serien en extra twist så länge det görs bra!

Kommer helt klart fortsätta att se på serien, tror att det kan bli en riktig hit om man vill se på något lättsamt vilket jag har behöv av efter en helg med Black Sails!

#famousinlove #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

B
,
Har sett alla 10 avsnitt o Älskar den verkligen 😍
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Åh, hur har du hittat så många avsnitt? 😃
nouw.com/sofiamattsson

Instagram @seriebloggen