Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Ny serie "DC's Legends of Tomorrow"

Netflix fortsätter att överraska, även denna serien har dom i sitt sortiment, det finns 3 avsnitt totalt och två av dom finns på netflix. Jag hoppas att dom kommer att bli lite snabbare med att släppa avsnitten, men en vecka efter USA är inte dåligt och det måste stöttas. Jag hoppas verkligen att Netflix fortsätter att släppa serier på detta sättet.

DC's Legends of Tomorrow är en spinoff på Arrow och The Flash och gick direkt upp i toppen av The CW mest sedda serier. Om man har följt dem andra serierna så känner man helt klart igen nästan alla skådespelare och vet vilka dem är. Som ett gammalt Prison Break fan så så kan man inte annat än att bli helt överlycklig över att har "Michael" och "Lingon" i samma serie på heltid. Jag har sett dom två första avsnitten och jag tror att detta kan bli riktigt bra, jag ser verkligen fram emot nästa avsnitt!

​#ledgendsoftomorrow #serietips #seriebloggen #tv #tvserier #netflix

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

[Anna],
Åh den här måste jag se!! 😊
bokraden.blogspot.com

Instagram @seriebloggen