Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Ny Serie – Björnstad

Serien Björnstad på HBO Nordic är en serie som är baserad på Fredrik Backmans bok med samma namn. Den handlar om en NHL spelare som flyttar hem till den lilla orten på landet för att träna deras urkassa hockeylag.

Jag har nu sett de två första avsnitten som kommit ut på HBO och i fortsättningen så ska det komma ut ett avsnitt varje söndag så jag antar att jag numera faktiskt har en ny söndagstradition men ett avsnitt av Björnstad.

Jag tror att jag ser serien med lite andra ögon eftersom jag läst böckerna, så för mig handlade det väldigt mycket om att komma ihåg karaktärerna och väldigt mycket anpassa mig efter hur dom såg ut i serien för det var inte alls så som jag hade tänkt mig det.

Satt också och funderade över varför jag instinktivt tyckte vissa saker om karaktärerna (vill inte spoila något) men det var nog 3 år sedan som jag läste böckerna då mitt största minne av dom är att gillade som och lyssnade mig igenom dom snabbt. Men måste nog erkänna att mycket av det som hände hade förvunnit men jag kom ihåg mycket när jag väl såg serien. Det som ändå satt bra i minnet var karaktärerna och det är ändå ett väldigt bra betyg.

Jag ser inte på många svenska serier men Björnstad kommer jag fortsätta att se!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer