Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

New Girl Säsong 4

Jag fortsätter att jobba mig igenom alla serier som jag ligger efter i och nu har jag avverkat New Girl. Jag måste säga att denna säsongen gillade jag verkligen. Jag har faktiskt aldrig gillat Jess och Nick tillsammans, man fattade i säsong 1 att det var dom som skulle bli seriens kärlekspar, men jag tror att fler ser samma sak som jag och det är att Schmidt och Cece är det riktigt viktiga kärleksparet, som man vet alltid kommer att hitta tillbaka till varandra, dock trodde jag inte att jag skulle behöva vänta en hel säsong!

Man blir ju också lite extra glad när det är ens favoriter i seriens som bli tillsammans! Jag kan inte dölja min lilla avsky mot Jess, även om hon har varit bättre i denna säsongen och lite mindre pinsam! Att Coach var med tycker jag gav lite nytt liv till serien och det behövdes.

För första gången set jag faktiskt fram emot en ny säsong av New Girl, tror dock inte att jag kommer se den under året utan väntar nog till nästa vår/sommar!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen