Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

New Amsterdam Säsong 2

Så börjar jag äntligen närma mig att vara up to date i New Amsterdam också. Nu börjar jag jobba i morgon. Så det är bara att konstatera att jag inte kommer vara ikapp i allt innan semestern är över men jag är det nästan. Har mina DC comics serier som jag ite börjat med än och vet inte hur jag ska göra där än i och med att legends inte kommit ut på netflix än…

New Amsterdam Säsong 2 Avsnitt 3

Ibland är det kul att se när dt som Max gör kommer tillbaka och biter honom i arslet, samtidigt som det verkligen verkar hjälpa honom ändå. Som när han anställer en veteran som tänker tvärt om som honom vilket leder till roliga konversationer och bra idéer.

Men måste ändå säga att jag gillade Helen bäst i detta avsnittet när hon gick all in på att vara en badass och göra det som är bäst för hennes patienter.

New Amsterdam Säsong 2 Avsnitt 4

Jag tycker lite synd om Kapour, han som var så glad över sitt barnbarn och så är det inte säkert att honom kommer behålla barnet.

Dock kände jag inte att det var någon direkt storyline i avsnittet som helt engagerade mig så som jag vill att dom ska göra: Max försökte vara en hjälte igen men det togs inte emot så bra. Sen kan jag tycka att hans lösning var bra, men också något jag är lite skeptisk till, jag förstår hans chef som tycker det är oansvarigt att låta en person utan medicinsk utbildning ta medicinska beslut.

New Amsterdam Säsong 2 Avsnitt 5

Detta avsnittet tycker jag faktiskt hade en ganska spännande story med den lilla tjejen som verkar vara en psykopat och hur hon manipulerade alla runt sig. Måste också säga att den lilla tjejen var en grym skådis.

Jag vet att många är väldigt förtjusta i Max och Helen, missförstå mig inte nu, för jag gillar dom både men ser dom verkligen bara som vänner och inte något mer…

New Amsterdam Säsong 2 Avsnitt 6

Det är jobbigt att se att Max mår så dåligt som han faktiskt gör och inte klarar av att ta hjälp av sina vänner. Man vill ju ändå att han ska bli lycklig…

Jag tycker att dagens avsnitt var lite intressant, det säger ju en hel del om hur orättvis vården i USA är och att folk på riktigt kan välja att skada sig själva för att få vård är helt sjukt.

Sen har vi Iggy, på riktigt ska han adoptera ett barn själv utan att hans make vet om det, känns inte helt genomtänkt och han måste ju själv förstå att det är helt åt skogen konstigt!

New Amsterdam Säsong 2 Avsnitt 7

Ska jag vara helt ärlig så tycker jag just nu att serien är lite långsam, men det kan också vara för att huvudstoryn i säsongen inte riktigt intresserar mig. Vi har Max som inte mår så bra, Iggy som inom kort troligtvis kommer ha äktenskapsproblem. Dock hintade om något som intresserar mig och det är Bloom och hur hon ska hantera smärtan efter nästa operation.

Annars så tycker jag Kapour var avsnittets hjälte som hjälpte den före detta soldaten på ett bättre sätt än vad Iggy kunde.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen