New Amsterdam - Grey's Anatomy - Chamed

Här kommer ett lite mixat inlägg med lite avsnitt som jag lyckats plöja under julen. Inser ju nu att efter 1,5 arbetsvecka börjar mina reservinlägg att ta slut och det kan nog inom kort komma dagar då jag faktiskt inte har något att publicera. Framför allt nu när jag mot slutet av veckan också kommer resa bort och den kommande helgens tittande kommer att bli minimalt.

New Amsterdam Säsong 2 Avsnitt 8

Äntligen verkar det som att Max kommer att släppa taget om sin fru och gå vidare. Jag tror faktiskt att det är precis vad han behöver också.

Detta avsnittets största charmdos kom from Bloom. Hon försöker alltid vara så stark och jag tycker det är lite fint när hennes vänner faktiskt utmanar henne lite och visar att det är okej att vara svag ibland.

Sen har vi också hela grejen med Helen och att hon blev arresterad, jag tror inte att hennes kollega har något med det att göra, men det faktum att det är risk att hon förlorar sitt jobb.

New Amsterdam Säsong 2 Avsnitt 9

Så Helen fick sparken, det hade jag inte riktigt räknat med och jag tror faktiskt att hennes konkurrent kan ha något med det att göra. Frågan är bara hur Max kommer att ta det när han får reda på vad som hänt.

Som väntat så var inte heller Iggys man så glad när han fick reda på vad han har hållit på med så det ska bli spännande att se hur han kommer att rädda den situationen nu. Jag tycker också så synd om Kapour när Ella väl bestämt sig för att behålla barnet så bestämmer hon sig också för att flytta…

Grey’s Anatomy Säsong 16 Avsnitt 8

Även om dom la upp hela avsnittet som att Meredith inte hade någon chans så förväntade jag mig ändå att hon skulle klara det och få fortsätta vara läkare. Det var många fina flashbacks i detta avsnittet. Det som jag älskade men också snabbt insåg skulle bli ett problem var när hon pratade om Derek. För jag gillar henne och Deluca och jag vill inte att dom ska göra slut. Jag älskade Meredith och Derek och vill inte något mer än att se dom tillsammans men det är omöjligt och Deluca är det näst bästa! Men nu har dom problem men Meredith är tillbaka som läkare i alla fall…

Grey’s Anatomy Säsong 16 Avsnitt 9

Åh på riktigt är lite irriterad över Alex bara är borta ur serien utan någon typ av förklaring. Hans sista avsnitt har redan sänts, visst gjorde han en hjärte insats för Meredith sitt sista avsnitt, men jag hade velat ha mer.

Överlag ett avsnitt där det hände mycket. Jo råkade åka hem med ett barn, Miranda fick missfall och Amalia är inte längre helt säker på vem som är pappa till barnet, men jag hoppas verkligen inte att det är Owen. Christina skickade också en present till Meredith som jag inte är jätteimponerad över. Visst så var han charmig eller framför allt hans dialekt, men jag är team Deluca och man såg direkt att det kunde bli drama här…

Charmed Säsong 2 Avsnitt 6

Jag kan inte hjälpa det, men jag är lite löjligt förtjust i Macy och Harry, så till den grad att jag knappt bryr mig om vilken av dom det är. Samtidigt som jag tycker att det är en mycket större kemi med goda Harry, vilket ändå känns väldigt bra!

Sen har vi Maggie och hennes nya krafter, var förs skeptisk till hennes ”nya” kille, men hela grejen med ringen gjorde det hela lite mer intressant även om karaoken var så lipsynkat som det lan bli.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer