Nashville & Shadowhunters

Eftersom det är så mycket lättare att bara sätta på ett avsnitt på netflix så hamnar jag lite efter i mina vanliga serier, framför allt med tanke på att jag blir störd av jobbet typ hela tiden. Men nu har jag fått lite tid att plöja några avsnitt av Nashville men också senaste avsnittet av Shadowhunters! Nu när sommaren börjar gå mot lågsäsong så hoppas jag att jag hinner se mer avsnitt är väldigt sugen att sätta tänderna i Game of Thrones och Suits!

Nashville 5x16. Not Ready to Make Nice

Jag älskar Juliette men hon har verkligen problem som hon måste ta itu med. I detta avsnittet var det en avsundsjuka på hög nivå, vilket man kunde se hur dom byggde upp. Så jag kan förstå att hon fick panik Avery är hennes stora stöttepelare, men jag orkar inte att hon ska skrämma bort honom igen.

Det var också en hel del drama med Gunnar och Scarlette, jag vill inte något hellre än att ha dom två tillsammans. Men just nu känns det bara för kaotiskt och jag vill att dom ska ha ett bra förhållande och inte detta kaoset.

Maddie och Daphine är i alla fall vänner just nu och det känns tryggt och bra. Något måste ju gå bra i denna serien!

Shadowhunters 2x17. A Dark Reflection

Nu när jag är klar med alla böckerna kan jag uppriktigt uppskatta skillanden mellan serien och boken. Innan visste jag inte riktigt när jag blev spoilad, men att ha Valentine och Sebastian som jobbar tillsammans är både spännande och skrämmande. Sen kanske jag tycker att det är lite för brutalt när Sebastian blir monstret Jonathan, men det är väl för att dom inte ska förstå att Claries bror faktiskt jobbar tillsammans med dom.

Jag blev dock lite orolig när Max faktiskt kom på vem han var. Det kan inte sluta bra!

Nashville 5x17. Ghost in This House

Jag tycker att Scarlett gjorde en riktigt snygg räddning med tanke på media krisen i förra avsnittet. Jag gillar också när Rachel Bilson är med i ett avsnitt.

I detta avsnittet hade Will lite kärleksproblem och fine att man kan ifrågasätta vissa saker framför allt på grund av lögnerna eller undanhållandet av information. Jag tycker dock at han överreagerade lite.

Sen har vi Deacon, jag tycker faktiskt att det är bra att han går vidare. Det är ju inte någon idé att han går runt och sörjer Rayna i all evighet.

Nashville 5x18. The Night Before (life goes on)

Avery och Juliette är trotts sina bråk väldigt gulliga och att han sa nej till bartendern var ändå väldigt stort! I alla fall om man jämför honom med sitt gamla jag!

Bråket mellan Scarlett och Gunnar var väldigt väntat men hon beter sig också väldigt konstigt, samtidigt som hon aldrig säger ifrån vilket också leder till problem. Men att dom skulle bli hotade där på slutet hade jag aldrig räknat med, var riktigt orolig att dom skulle skjuta Gunnar.

Det verkar också som att Daphine börjar bli normal igen känns det som och det uppsakttar jag verkligen!

#shadowhunters #nashville #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer