Nashville är jag up to date i nu!

Även Nashville kan nu läggas till på listan över serier jag är ikapp i och jag är så glad att denna numera är en sommar serie! Älskar Nashville och ser fram emot att ha en riktigt bra serie att följa i sommar!

Nahsville 5x12. Back in the Saddle Again

Det är riktigt jobbigt att se Daphne må så dåligt som hon gör, klart att man har förståelse för det, men samtidigt blir man så frustrerad då det känns som att man pratar till vägg och inget går in.

Jag är också jätte besviken över att Gunnar inte är pappan till Scarletts barn jag älskar dom två tillsammans. Juliette tycker jag också synd om men att ett gospel album skulle floppa kan inte direkt vara en jätte stor överraskning.

Sen har vi allt drama på highway 65 som jag bara tror kommer att eskalera i framtiden.

Nashville 5x13. ’Til I can Make it on my Own

Ibland är Juliette så sjukt osmidig att man faktiskt blir lite irriterad. Hon var med i en flygplanskrasch men överlevde, redan där har man en stor sympati för henne men sen går hon och sviker folk, ljuger och skyller på andra och tror att hon ska komma undan med det. Nu valde hon ändå att göra det rätta i slutet och det var bra.

Sen har vi Buckey som nu fick sluta, skulle inte vilja säga att det var frivilligt men jag hade förväntat mig mer drama.

Daphnes hemlösa kompis har nu fått flytta in hon dom vilket jag ändå gillar, jag är bara rädd att något dumt kommer att hända där snart….

Damien är också tillbaka i Nashville och vill tydligen vara pappa till barnen och allt jag ser där är problem problem problem…

Nashville 5x14. (Now and Then There’s) A fool Such as I

Juliette slår till igen, denna gången genom att sno en låt som är skriven till Maddie. Dock så har Maddie aldrig hört den men ändå! Hade hon valt att skicka mailet till henne där på slutet så hade i alla fall jag förlåtit henne.

Sen är kanske inte Maddie så himla lycklig just u med tanke på arresten, dock tycker jag faktiskt att hon hade rätt och att hon ska stå för det.

Hela soppan med Gunnar, Damien och Scarlett är bara brutal och jag inser att Gunnar är personen som Scarlett vänder sig till, men det är synd om honom som vill vara pojkvän men som blir bästa vän också i denna kärlekstriangel.

Nashville 5x15. A Change Would do you Good

Alltså jag har egentligen inte något emot Daphnes nya vän. Jag tycker att hon är ung och har haft det svårt och tycker säkert inte att det som hände Maddie är en så stor grej. Men att Daphne gick med på att posta den tycker jag var lite dumt.

Jag älskar dock att Maddie valde att prata ut och berätta vad som hände, för hon blev väldigt orättvist behandlad.

Sen förstår jag att Scarlett har det svårt just nu, men samtidigt gillar jag inte hur hon behandlar Gunnar, det känns bara så fel…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer