Nashville 4x21. Maybe You appreciate me someday

Varning för Spoilers!

Jag håller alla tummar och tår för att detta inte ska vara det sista vi ser av Nashville. Jag har läst lite om det och det känns hoppfullt och vissa rykten säger att dem är i slutskedet i förhandlingar just nu och dem bytte precis bild på FB. Dock var det bara att dem tog bort ABC och vilken dag som den visas, men ändå, den är inte bortglömd!

Maddie kom äntligen hem, på det sättet var det ett bra slut, den familjen är lycklig. Rayna och Deacon är på banan igen, det gillar jag.

Will är ute och står upp för vem han är, han har dessutom hittat tillbak atoll sitt ex, det gillar jag med!

Scarlett och Gunnar såg ut att vara en av dem sakerna som man skulle få undra över, ovänner igenom hela avsnittet, men wow den kyssen på slutet var över all förväntan!

Layla är sjuk i huvudet och Avery kom på henne, vilket jag älskade! Juliette kom också ut och berättade allt som hänt och Avery såg när hon satt där och pratade om hur hon tänka hoppa från taket, jag visste att han skulle ändra sig om han bara såg det. Där har vi också avsnittets stora chliffhanger och hade det inte varit för det så hade serien haft ett bra slut. Juliette hopar över att gå på the oscars bara för att åka hem och så försvinner hennes plan!

Nu tror och hoppas jag att det blir en till säsong och att Juliette kommer vara med i den. Jag har hört att alla viktiga skådespelare är under kontrakt för en till säsong och där borde hon vara med, det som kan tala emot det är att hon har varit sjukskriven under halva säsongen och vill ha lite mer ledigt med sin familj och återhämta sig....

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

LindaLinnros
LindaLinnros,
älskar den serien!
nouw.com/lindalinnros