Nashville 4x20. It's Sure gonna Hurt

​Varning för Spoilers!

​Jag har lite panik just nu! Dels för att det bara är ett avsnitt kvar av denna underbara fantastiska serie, som dessutom har varit en favorit hos mig detta året eller dem senaste 4 åren om jag ska vara helt ärlig!

Att man fått höra att serien slutade med en chliffhanger gör ju inte saken bättre. Därför har jag stora förhoppningar på att serien kommer få fortsätta på ett eller annat sätt, det kanske tar lite tid något år att lösa det. Men produktionspolaget har gått ut och sagt att dem jobbar för fullt på det och att skådespelarna är under  kontrakt...

Det jag älskade med detta avsnittet var att Avery blev avundsjuk, även om Layla är manipulativ och fick honom att glömma det för 3 sekunder så var det viktigt.

Scarlett insåg att hon älskade Gunnar, vilket inte kan vara någon nyhet det visste vi som tittat på serien sedan länge och det är besvarat även om det har varit lite jobbigt sen den där jobbiga intervjun. 

Rayna och Deacon kommer säkert att lösa sina problem, det kanske inte blir så under denna säsongen, men jag tror starkt på dem som par ändå...


​#nashville #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer