Nashville 4x19. After you're Gone

Varning för Spoilers!

Jag blir bara mer och mer irriterad på Maddie. Hn har blivit helt hjärntvättat och gör saker som det är uppenbart att hon inte gillar!

Layla, har verkligen gått upp och ner i mina ögon och just nu är hon på väg ner... Missförstå mig inte inte nu, jag vill ha Juliette och Avery tillsammans, gärna nu eftersom detta blir den sista säsongen av serien och jag vill att allt ska lösa sig. Jag förstår att Avery är arg, ledsen och sårad. Men Juliette var sjuk och hon har gjort något åt det... Så jag tycker att det är bra att Juliette har hittat någon, även om det inte är för alltid så är det någon så att Avery kan bli lite avundsjuk, det kan han gott ha!

​#nashville #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Det känns som en mardröm om Juliette och Avery inte slutar tillsammans i nästa avsnitt. Vilket dem förmodligen inte gör 😟. Tycker gott vi kunde fått några till avsnitt för att alla trådar skulle lösas. Lika med Gunnar och Scarlett, skittrist om dem inte heller slutar ihop.

Jag vill dessutom att skatan Layla ska bli rejält dumpad, jag tål henne inte längre! Hon försöker bara vara Juliette och hon gör det så dåligt 😟.
www.saramadeleine.se