Nashville 4x12. How Does it feel to be Free

Varning för Spoilers!

Vilket bra avsnitt, jag är faktiskt lite rädd för att serien inte kommer bli förnyad och jag har väldigt svårt att se mitt veckoschema utan denna mysiga serie.

Jag tycker så synd om Luke, han är ju snäll och vill ju egentligen alla bara väl, men ändå har allt gått så fel och han känns så ensam. Jag hoppas att hela grejen med att få med sina gamla vänner ut på turné kan göra honom gladare.

Will är en karaktär som verkligen utvecklats mycket det senaste, dock välbehövligt med tanke på att hans utvecklingskurva innan gick nedåt. Men när han gick till baren och sjön istället för att slå till homofoberna blev jag riktigt stolt!

​#nashville #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Tanja,
Serien är inte detsamma utan Juliette. Har tyckt de senaste två avsnitten varit väldigt tråkiga och igår slog det mig att serien inte är det samma utan Juliette. Eller Juliette och Avery tillsammans. Jag har slutat titta på serier innan när manusförfattarna gjort slut på mitt favoritkärlekspar. Än så länge är Nashville fortfarande för bra fö ratt ge upp men den sjunker snabbt!
tanjaselma.blogg.se