Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Mini Marathon med Famous in Love

Eftersom Famous in Love var väldigt lätt att fastna i så valde jag att utnyttja att dem släppt hela säsongen och eftersom min kompis som hälsade på hos mig i helgen har samma intresse för tv serier som jag så fastnade vi för Famous in Love. Vi han inte se klart hela serien, men nästan, så här kommer första delen av mina tankar av Famous in Love!

Men det som jag måste tillägga är att jag verkligen hoppas att det blir en till säsong för jag gillar verkligen denna serien och tror att den kan bli en riktig hitt!

Famous in Love 1x2. A Star is Born

Att föräldrar inte gillar att man planerar att hoppa av skolan kan ju inte direkt komma som någon överraskning och jag förstår att det ät jobbigt att berätta för dem att man ska bli skådespelerska. Men samtidigt så är detta en så pass stor roll att dem borde förstå det och att ta ett gap year är ju inte hela värden!

Men inte nog med föräldrar som inte är 100% stöttande så har hon nu stött på kollegor eller i första hand Alexa som inte är jätte glada över hur hon bara lyckades få rollen från ingen stans!

Famous in Love 1x3. Not so Esay A

Att jobba 100% och plugga 100% är inte lätt och jag kan personligen inte förstå varför man ens försöker sig på det. Det är en sak om man inte har ett val för att klara sig rent ekonomiskt, men det kan ju inte vara Paige problem med tanke på rollen som hon fick.

Sen kan jag ju tycka att det var ganska dumt av henne att utnyttja sina vänner på detta sättet. Klart att dem ställer upp för henne, men någon stans måste man ju själv känna att gränsen går. Samtidigt som jag faktiskt tycker att Jake överdrev väldigt mycket!

Famous in Love 1x4. Prelude to a Diss

Paige och Jake spelar för mycket med varandra och jag gillar det inte. Självklart var det väl inte bra att hon svarade i hans telefon. Samtidigt ser hon till att fixa det, vilket jag tycker var det viktigaste av allt. Att jack valde att åka iväg med henne ärkefiende är ju hans val inte mycket att göra åt. Men att hon låter det gå ut över hennes första dag på jobbet är verkligen inte okej!

Famous in Love 1x5. Some Like it Not

Jake är ett svin, faktiskt, jag förstår att han är avsundsjuk. Men det är Paige födelsedag och att lämna henne så är inte okej. Visst att han inte blir glad över att se festen som Reiner har fixat åt henne och det går ju inte att missa att det finns kemi där. Jag kan ju vara helt ärlig nu och säga att jag shippar Paige och Reiner. Jag tycker också att det blir mer och mer uppenbart att Reiner egentligen är en riktigt snäll kille, vilket man man bli lite förvånad över då man ser hans kära mor.

#famousinlove #tvserier #tv #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer