Mina tankar om the Fosters

Så nu har jag lyckats komma ikapp i en till serie, nämligen the fosters och jag måste säga att serien lite har förlorat sin charm. Visst den har alltid varit full av drama och naiva tonåringar med massa problem som måste lösas. Men helt ärligt så tar nog denna säsongen ledningen i galenskap och man kan börja fundera över om serien inte har spårat ut nu!

The fosters 4x17. Dimond in the Rough

Jag tycker fortfarande att Callie är lite löjlig, hon är sjukt impulsiv och det börjar bli för mycket för mig nu.

Tjejen som Steph tog hand om är riktigt skum och vill uppenbarligen inte ha hjälp men det värsta av allt är att hon ska dra med andra i skiten också.

Jesus tycker jag bara synd om, dels för att han inte kan läsa och har det jobbigt och dels för att Emma inte berättat sanningen för honom, snart kommer alla att veta utan han och det är inte jätte snällt.

Lena har lite problem på jobbet, hennes ersättare är ambitös och har inte mycket saker som han inte kan tänka sig att göra för att få jobbet han vill ha!

The Fosters 4x18. Dirty Laundry

Jag tycker lite synd om Lena, men samtidigt så har dem ekonomiska probelm och 5 barn. Så jag håller också med Steph m att dem kan hjälpa till lite mer hemma. Dock är jag fascinerad över hur Mariana alltid lyckas få som hon vill. För fösta gången på länge störde jag mig inte på Callie.

Men då gick det i stället ut över Jesus som slutar att ta sina tabletter, seriöst! Hur korkad får man vara. Dessutom hittade Steph Emmas brev, det var ju så himla uppenbart att det skulle komma ikapp dem tillslut!

The Fosters 4x19. Who Knows

Bra av Gabe att skvallra på Jesus, ett tag var jag rädd att han ville vinna pluspoäng och skulle vara tyst. Nu har nog Jesus dock lite annat att tänka på med tanke på att han listade ut att Emma var gravid.

Sen har vi Callie, alltså den bruden sätter sig hela tiden i konstiga situationer det går inte att komma ifrån ljuger hela tiden och någon gång måste det komma ikapp en. Så är det bara!

The Fosters 4x20. Until Tomorrow

Jag tycker så synd om Jesus, samtidigt som jag förstod varför Emma gjorde som hon gjorde till en början, som Mariana sa han fick ett utbrott över pepperoni på en pizza.

Det har varit så mycket drama den här säsongen att man knappt har orkat hänga med. Nu ska skolan bli en privat skola. Jag orkar inte bry mig om det egentligen känns som ett av de mindre problemen dock hatar man ju när idioter vinner.

Callie är jag som ni säkert redan märkt jätte trött på och hon är sjukt korkad. Så nu sittet hon på ett rum med en halick. Seriöt så orkar jag inte bry mig, dessutom så har det ju vissat sig att hon hade rätt angående mordet hela tiden!

#thefosters #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer