Mean Girls

Många filmer var bättre förr, denna är en av dom. Men jag gillar den ändå! Under denna perioden så var Lindsey Lohan verkligen grym, jag hoppas verkligen att hon hittar tillbaka till sig själv igen och kan börja jobba, för det går inte att komma ifrån att hon är en duktig skådespelerska!

Visst Mean Girl är väldigt överdriven, men samtidigt väldigt underhållande och jag gillar att man känner igen så många av skådespelarna som idag är story, jag älskar Amanda, tycker att hon är grym!

Hela grejen med att komma med i coola gänget och sabba för dom från insidan är riktigt roligt och jag älskar dom svenska diet-bars som dom fick för att gå ner i vikt, men som istället fick dom att öka! Så korkat! :)

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Filmer
  • 258 visningar

Gillar

Kommentarer

Towe,
Jag tycker absolut att Mean Girls håller än idag. En riktig kult film. Kan alla repliker utantill och brukar ofta citera den, haha.
escapereality.se
tvseriemanisk
tvseriemanisk,
Älskar den ^^ men jag tycker fortfarande att Lindsey Lohan är bra men hon har nog inte fått så väldigt många roller pga att hon haft problem ett tag, men nu börjar hon ju komma på banan igen 😊
nouw.com/tvseriemanisk