Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Malec är bara för söta!

Hej som ni märker är jag inte lika snabb denna veckan som jag vart tidigare. Men jag har också haft fullt upp. Men är i alla fall klar med gårdagens serier nu. Hoppas att nästa vecka blir bättre tidsmässigt, eller så är det bara att vänja sig vid vanliga arbetsdagar!

Shadowhunters 2x7. How are Thou Fallen

Jag tycker att detta var ett ganska bra och spännande avsnitt. Kan vara att jag var riktigt trött när jag såg det och var lätt att roa, men detta var enligt mig ett av de bättre avsnitten denna säsongen. Jag tycker att det är kul att Magnus och Jace är rommies.

Jag tycker att Claire var mindre irriterande och faktiskt gjorde lite nytt i detta avsnittet också.

Dock hade jag väldigt roligt åt Magnus och Alec, dem är så söta, men ibland blir det bara lite för mycket och blir superlöjligt också!

The Fosters 4x13. Cruel and unusal

Jag tycker på riktigt att det är jobbigt att allt gå åt skogen för familjen Foster just nu. Jag gillar verkligen att Callies pappa dök upp och erbjöd hjälp, för det behöver dem verkligen!

Dessutom känns det som att problemen med Jesus är långt ifrån över med tanke på hans raseriutbrott på slutet och som grädde på moset känns det som att det är en ganska stor risk att Emma är gravid!

Chicago Fire 5x13. Trading in Scuttlebutt

Hur många gånger ska någon bli sur på Boden. Hota med att sänga ner fire house 51 eller faktiskt göra det som i detta avsnittet. Det händer väl i alla fall en gång per säsong, sen kändes detta kanske lite mer allvarligt än alla andra gånger. Men jag tror att det kommer att lösa sig för annars kommer hela grunden till serien försvinna.

När det kommer till Brett så blev jag nu lite fundersam, jag trodde att hon och Antonio löste allt i förra avsnittet och i detta så hade dom gjort slut igen. Jag tycker att dem två var så udda att dem blev bra tillsammans så jag tycker att det var synd!

Sen är det väl härligt när vissa människor överaskar som han som fick låna pengar som var desperat som sen kom tillbaka. Denna gången trodde jag det faktiskt, för det var upplagt som så. Men inte är inte ofta det skulle hända.

#shadowhunters #themortalinstruments #netflix #chicagofire #onechicago #thefosters #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen