Lucifer Säsong 1

Under en lång tid har reklam för Lucifer rullat på Netflix och jag har sedan starten tänkt att jag faktiskt borde se de den. Så nu i veckan tog jag tag i det när jag ändå inte hade några andra avsnitt att se och mitt ända andra maraton projekt är New Girl och det är en serie som jag inte kan se för mycket av.

När det kommer till Lucifer så var det verkligen kärlek vid första ögonkastet för herre gud vilken charmig serie det är! Jag hade inte någon aning om att det var en polisserie utan jag trodde att den skulle handla om djävulen. Men nu har vi djävulen som tröttnat på sitt jobb och trotsar sin pappa gud och leker polis på jorden. Dessutom har han en väldigt vacker poliskollega som verkar vara helt emun mot hans extrema charm, vilket jag tycker är helt otroligt och hon är nog också den enda som är det.

Det intressanta med deras relation är också att hon gör honom sårbar eftersom han i vanliga fall är odödlig men runt henne så blöder han och kan dö. Vilket han också gjorde i det sista avsnittet för säsongen och när gud då skickade tillbaka honom till gjorden var det med vetskapen att hans mamma hade rymt från helvetet.

#lucifer #netflix #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

ByHilma
ByHilma,
Tack för tipset<3
nouw.com/byhilma