Lost Säsong 2

En sak som jag älskar med Lost utöver storyn som är så himla spännande är naturen. Jag som egentligen är en inomhus människa vill flytta till den stranden och sitta och kolla på havet och bo i ett litet tält. Okej tälten kan vi hoppa men bo som dom gör i säsong 3 hade jag klarat av! Även denna gången drar jag in senare säsonger, men ska försöka att inte skriva så mycket om dom här.

Det som gör Lost så himla bra är att serien är så fruktansvärt genomtänkt i varje liten detalj och hur storyn är uppbyggd runt alla karaktärerna med sina flashbacks och så vidare som fätas ihop på ett riktigt bra sätt.

Men jag måste säga att jag hatar Michael, jag kom faktiskt inte ihåg att han mördade Libby och Ana Lucia men jag kom hela tiden ihåg att jag ogillade honom innan och blev irreterad.

Lost är verkligen inte en kärleks historia men man kan ju inte låta bli att gilla det lilla man får, men så fort någon börjar bli lycklig så blir dom mördade. Shannon är en person som jag verkligen saknar och jag tycker verkligen att hon och Said var bra tillsammans. När Libby  dog tyckte jag bara så synd om Hearley. Jag hade inte fått något riktigt band med Libby på samma sätt som jag hade fått med Shannon.

Ana Lucia är en person som jag inte riktigt är så förtjust i tycker faktiskt att hon var riktigt jobbig så henne kommer jag inte sakna.

Det jag ser fram emot med säsong 3 är att få se mer av the others och "Henry".

Fasen vad bra Lost är helt enkelt!

 

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Lost
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer