Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Lögnaren

Lögnaren handlar om den nyblivna änkan Selby, som inser atthela hennes äktenskap var en lögn. Mannen som hon var gift med var kriminelloch lämnar henne med extrema skulder. För att komma på fötter igen väljer hon att flytta hem till den småstadsom hon kommer från. Hon packar ihop sitt och hennes dotters liv och för attkunna få en nystart.

Snabbt inser hon att det inte var så lätt som hon trott ochmånga från hennes makes förflutna dyker upp och vill ha sin del av kakan. Enkaka som Shelby inte har eller känner till något om.

Detta är den fjärde boken av Nora Robers som jag läst, såjag tillhör verkligen inte hennes trognaste läsare. Boken var välskriven medmånga intressanta karaktärer. Jag har inte läst någon av hennes”spänningsromaner” innan så jag visste inte riktigt vad jag skulle förväntamig. Dock listade jag ut ganska tidigt i boken hur den skulle sluta, visst ärdet kul att ha rätt, men samtidigt vill man också ha en utmaning.

Boken var bra och läsvärd, även om jag tycker att detidigare böckerna jag läst av henne var bättre. Så har ni inte läst Värdshuset, Pojkvännen och Nyårskyssen som är böckerna i Boonsborotrilogin så borde niverkligen göra det.

Som många av er säkert vet är jag väldigt förtjust i ljudböcker och jag har nu ett samarbete med BookBeat. Ni kan nu få 1 månad gratis(i vanliga fall är det 2 veckor) om ni vill testa på tjänsten.

Jag vet att det finns många som är skeptiska till ljudböckereftersom det ofta går långsamt, jag var en av dem, men här kan man själv väljahastighet så det är inte något problem längre. Dessutom är det väldigt smidigtnär man reser, böcker väger mycket men här har man ett gigantiskt bibliotek itelefonen. Denna boken lyssnade jag på i en solstol på Rhodos och har man intetillgång till internet är det bara att lägga boken offline.

#boktips #BookBeat #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen