Lite mer Chicago

Jag hade en önskan om att denn helgen endast skulle spenderas i soffan med en massa serier. Även om jag har behövt göra lite andra saker så som fransar, tvätt och mat så har jag ändå hunnit se en hel del. Och är nu äntligen ikapp i chicago serierna. Hade hoppats att jag skulle sett mina standard helg serier så som Reign, The Originals och Switched at Birth. För när man väl är ikapp så vill man inte hamna efter igen. Så jag har lite att hugga tag i direkt för att inte hamna för långt efter.

Chicago Justice 1x6. Dead Meat

Jag har fortfarande inte någon wow känsla och kom fram till att jag hade uppskattat ett större samarbete med PD för att få lite djup i avsnitten. Egentligen är dem inte dåliga och det kan ta ett tag innan de hittar en bra rytm. Det jag uppskattar är att de börjar sakta med säkert bli mer personliga och jag känner mer teamkänsla nu än tidigare vilket är ett stort plus….

Chicago Fire 5x17. Babies and Fools

Usch vad irriterad jag blev på idioten som höll på och kastade stenar på bilar och orsakade en massa olyckor. Det som jag kände mig ganska stolt över var att jag insåg problematiken med honom redan innan dr Charles sa det. Dock kan det vara att det blev väldigt uppenbart att det var det han ville uppnå när den andra ambulanspersonalen beskrev honom som en hjälte.

Jag tyckte faktiskt synd om Otiz och jag förstår att han är besviken över att ingen lyssnade på honom. För jag vill samtidigt på peka att jag trodde att han skulle ha rätt med tanke på hur många gånger som Herman faktiskt har gjort något dumt och dåligt med Mollys. Sen kanske Disco idéen kanske inte var den bästa om man inte i förväg gått och sagt att det är tema kväll på Mollys…

Chicago PD 4x18. Little bit of Light

Jag gillar inte när Jay och Lindsey har problem men jag är fortfarande hoppfull att de kommer att lösa dem. Avsnittet var som vanligt bra, blev dessutom så brutalt chockad över att det var tjejens pappa som var mördaren och att han blev utpressad för att han våldtog sin dotter som 9 åring, jag hoppas verkligen att han kommer att ruttna i fängelset!

Chicago MED 2x18. Lessons Learned

Jag tyckte så synd om folk i detta avsnittet, den nya sköterskan hade det inte lätt tur att hon hade Maggie som kunde stötta henne lite. Sen hade vi Rohdes som hade problem med en operation, som tur var räddade han både killen och han behövde inte amputera armen på honom heller. Sen hade vi ju Will som han kämpade för att rädda sin gamla lärare och jag tyckte så synd om honom på slutet och det som jag nog gillade mest var när han tjej backade ut ur rummet när Nathalie tröstade honom. Nu var detta helt oskyldigt, men de hade inte behövt ta med den scenen om den inte skulle tillföra något i storyn.

#onechicago #chicagomed #chicagofire #chicagopd #chicagojustice #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer