Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Legends of Tomorrow & lite Justice

Jag hittade inte det senaste avsnittet av chicago fire så jag började se legend i stället och inser nu att min veckoschema kommer att lätta lite nu framöver då både Legends är slut för säsongen och Switched at birth har visat sitt sista avsnitt. Så jag kämpar på och kan faktiskt se ljuset nu. Så det blir inte ett Chicago inlägg denna veckan. Tyckte att det var lika bra att skriva om alla avsnitten jag sett :)

Chicago Justice 1x8. Lily’s Law

Man kan säga att serien börjar hitta sin väg nu och avsnitten känns bättre och mer logiska. I början blev man bar inkastad i en story, men nu känns det mer som om de hittar balansen.

Dock fick jag inte detta avsnittet att hänga ihop. Fine att man kan ta självmord för att man blir mobbad, jag ser faktiskt det som en stor anledning till många självmord som sker. Men jag förstår fortfarande inte hur allt det hängde ihop till 100 % så som att hon tejpade sig själv Klart att det går men inte det mest troliga. Sen varför göra det när rättegången väl var över.

Anser dock att de verkligen valde att belysa ett stort problem där lagen inte riktigt har hunnit med!

Legends of Tomorrow 2x15. Fellowship of the Spear

I ett och samma avsnitt lyckades dem hitta den sista biten. Spjutet blev helt igen, dem träffade JRR Tolkien, blev av med spjutet igen och hela värden är nu i fara. Rory trodde att han höll på att bli galen igen eftersom han såg Snart över allt. Dock visade det sig att han var tillbaka på riktigt och att han var mäster skurken som fixade tillbaka spjutet. Det jag undrar över nu är hur de kunde ändra historien och rädda Snart utan att teamet lyckades få reda på det…

Legends of Tomorrow 2x16. Doomworld

Intressant att se världen när the legion of doom har skapat den. Dock så ser det inte så bra ut för teamet just nu framför allt inte när det dem faktiskt letar efter står mitt inne i star labs i miniatyrformat. Amaya blev dock brutalt mördad av Snart så har en känsla av att teamet inte ens kommer försöka vilja göra honom till en del av teamet igen. Dock måste jag säga att jag älskade när det när det blev lite prison break hintar som att det var längesedan dem försökte bryta sig ur ett fängelse. Sånt gör avsnitten så mycket bättre.

Så nu får vi se hur de kommer lösa sitt lilla problem med tanke på att spjutet är förstört!

Legends of Tomorrow 2x17. Aruba

Snacka om att allt som kan gå fel går fel. Fine dem lyckades rädda alla som har dött och jag kan ju säga att jag inte tog det bra när jag trodde att Ray dog, han är en väldigt viktig del av teamet. Eftersom det var en säsongs final så klarade dem självklart av att ta över spjutet och rätta till en hel del saker. Dock så tycker jag ändå att det var en ganska tråkig säsongsfinal och med tanke på hur denna säsongen slutade så måste jag erkänna att jag inte är överdrivet taggad på nästa, men kommer säkert se den. Dels för att Netflix visar den så snabbt efter den sändes i USA och det vill jag stödja. Men jag är inte jätte sugen på att se massa dinosaurier i morden tid, men vem vet de löser kanske det snabbt.

#onechicago #chicagojustice #legendsoftomorrow #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

nottheonly
nottheonly,
Nu har jag också kollat klart legends och jag är helt tvärtemot dig! är taggad som tusan över lite dinosaurier!! VARFÖR FINNS DET INTE FLER SERIER MED DINOSAURIER??? WHY
nouw.com/nottheonly
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Haha ja vi är alla olika och vem vet, jag kanske tycker precis som du efter nästa säsong 😉
nouw.com/sofiamattsson

Instagram @seriebloggen