Legacies Säsong 2

Nu är jag snart up to date med Legacies och jag älskar när man kan bocka av avsnitt så att listan med avsnitt som jag har att se inte är så himla lång. Även om den just nu är så otroligt lång att det är svårt att se ett slut på den!

Legacies säsong 2 Avsnitt 3

Den nya rektorn på Salvatore skolan är minst sagt skrämmande och jag gillar inte den nya sidan som han tar fram i Josie, jag tror att det kan bli ett stort problem där. Sen har vi Lizzie, jag var ju så förtjust i henne och Sebastian, han känns så mycket som Elijah och jag älskade det, men nu verkade det som att han inte ens existerar vilket minst sagt gör mig besviken.

Men vi har också det bästa med avsnittet att Hope räddade Rafael och han är numera människa igen.

Legacies säsong 2 Avsnitt 4

YES! Sebastian finns på riktigt! Så jäkla viktigt! Jag höll på att lacka ur när jag trodde att Lizzie bara var galen, visst är hon lite galen, men inte så himla galen som man trodde där ett tag. Dock gör ju detta att man bli lite mer nyfiken på Sebastian över lag. Det verkar också som att Lizzie kommer ihåg Hope! Äntligen!

En annan person som man inte kan låta bli att vara misstänksam mot är ju den nya rektorn och det han håller på med. Önskar att han kan försvinna snart, gillar inte alls den personen som han håller på att göra Josie till!

Legacies säsong 2 Avsnitt 5

Lite annorlunda avsnitt, men jag älskar att Lizzie kommer ihåg Hope och att dom kunde bygga vidare på sin vänskap.

Sebastian är på riktigt men är kanske inte så snäll som vissa hade hoppats, själv älskar jag bad guysen i detta universum så jag välkomnar honom med öppna armar.

Nu har vi också fått reda på varför rektorn är så skum och det är ju för att det är Landons creapy bror som är honom egentligen…

Legacies säsong 2 Avsnitt 6

Josie fick lite pluspoäng i detta avsnittet, hon har ju ett gott hjärta som kan ligga lite gömt bakom lite svart magi. Men att hon såg till att alla fick sina minnen om Hope tillbaka trots att det kan förstöra hennes förhållande med Landon var snällt gjort. Att Freya var med gjorde allt lite bättre också! Hennes och Hopes kram var allt! Jag älskar verkligen Mikelsson familjen!

Sen har vi Sebastian, jag vet inte var jag har honom, men fan vad glad jag blev när Josie också såg honom! Vi har ändå saknat en riktig snygg och charmig badboy!

Legacies säsong 2 Avsnitt 7

Hope ska alltid agera hjälte och det kan bli lite långdraget, men i detta avsnittet tycker jag ändå att det blev ett bra samarbete mellan alla i slutändan. Nya Landon var också väldigt rolig när han sa det som han tänkte hela tiden.

Jag gillar också att dom listade ut vem rektorn var och förtillfället känns det som han är stoppad.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer