Låt oss prata om Paradise Hotel

Jag har för första gången på många år följt den svenska Paradise Hotel, brukar se danska på Viaplay och jag måste säga att den svenska är så dålig i jämförelse. Det känns som en budget produktion även om det spelas in på samma hotel och upplägget är ungefär det samma.

Jag vet att jag kanske har hejat på det teamet som de flesta inte gillat. Men jag kan också säga att jag har varit team killarna detta året. Med Tarzan, Hampus och Johan som favoriter. Sen gillade jag Claudia också, så blev lite besviken när hon åkte ut eftersom jag ville se henne och Hampus som segrare.

Något som man i alla fall kan konstatera är att det kan vara bra att ha en stark pakt när man väl är inne på hotellet, men om man sen vill vinna så är det bra att ha några på sin sida som åkt ut också...

Hade jag fått som jag hade velat så hade Hampus och Anna som vinnare tillsammans. Nu fick jag ju 50 % som jag ville så får väl vara nöjd!

#paradisehotel2016 #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Tv-Serier
  • 158 visningar

Gillar

Kommentarer

B
,
Se gärna dom norska säsongerna oxå, dom e grymma😉
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Ja, det får jag göra. Mitt problem är bara att jag inte förstår Norska så då måste jag läsa texten. Eller så kommer man in i det, medan jag är flytande i Danska och svenska. Så jag kan städa och pilla med annat samtidigt som jag ser på PH 😊
nouw.com/sofiamattsson