Kommer Rayna att överleva och Webber få tillbaka sitt jobb?

Denna helgen har jag verkligen spenderat i soffan och plöjt serier och precis när jag trodde att jag faktiskt var klar så inser jag att jag glömt att se Chicago Med. Hade hoppats att få lite tid idag att se några avsnitt av farmen och doktorn kan komma. Men så blir det nog inte…

Grey’s Anatomy 13x13. It only get much worse

Jag tycker att det var riktigt bra att den exremt kaxiga lärardoktorn faktiskt sattes på plats och insåg att allt hon gör inte är rätt och att låta en elev köra solo på det sättet inte var en bra ide.

Jag tycker inte synd om henne och det kändes bra att det var Richard som hoppade in och faktiskt löste problemet också! Det ska faktiskt bli riktigt spännande att se nästa avsnitt. Jag hoppas att man kan få se Mirandas reaktion på det hela. För hon gjorde också bort sig rejält inne i operationssalen.

Scandal 6x4. The Belt

Alltså vilket jäkla velande det är. Nu vet ju alla om att Cyrus är oskyldig. Men frågan är hur det ska gå för honom nu. Kan tänka mig att han kommer få lite problem i fängelset med tanke på vad han gjorde! Dock är det stor chans att Oliva kommer lösa det mesta också. Sen är ju den stora frågan vem som dödade presidenten.

Dock vill ju jag att Mellie ska vara president, jag tycker att hon förtjänar det och hon känns vettigare. För det går inte att komma ifrån att även om Cyrus är skyldig nu så är han inte det på riktigt!

How to get away with murder 3x13. It’s War

Alltså jag gillar ju Connor så därför är jag inte alls förtjust i vad som har hänt nu. Att han var den sista som såg Wes och gjorde CPR på honom. Jag hoppas att han är oskylig, det är trots allt 2 avsnitt kvar av säsongen och den kommer vara lika lång som de tidigare.

Det som var bra i detta avsnittet var att Frank ändå var ganska bra som advokat och lyckades bra med att ställa till det för åklagarna! Det är riktigt spännande nu helt enkelt. Dock riktigt bra att Annalise listade ut att hennes chef jobbade för åklagarna. Ett bra avsnitt för teamet på många sätt helt enklet!

Nashville 5x8. Stand beside me

Jag är just nu lite orolig eftersom det gick lite rykten innan säsongen drog igång att Rayna inte skulle vara med i hela säsongen att hon inte hade kontrakt till det och liknande. Därför måste jag erkänna att jag är riktigt orolig över att hon kommer dö. Den bilcrachen var inte att leka med. Så just nu känns det inte helt omöjligt att vi sett det sista av henne. Framför allt med tanke på att hon hade så många fina stunder med sina barn. Det var verkligen som att säga hejdå på något sätt.

På grund av det som hände med Rayna så höll jag nästan på att glömma hur sur jag är på Scarlett för att hon beter sig som hon gör och sårar folk runt omkring henne. Jag vet att hon måste tänka på sig själv. Jag förstår bara inte vart allt kommer ifrån. Kunde vi inte fått några mer lyckliga Gunnar och Scarlett avsnitt?!

#tgit #scandal #howtogetawaywithmurder #greysanatomy #nashville #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Tanja,
Har du inte sett Timeless i veckan? Väntar spänt på dina tankar=)
tanjaselma.blogg.se