Klaroline

Jag har en svagehet, en stor svaghet när det kommer till serier och det är ship. Dom poppar upp överallt och jag ser saker små gnistor som både här och där. Jag har kompisar som undrar vart jag ens får tanken på visa par ifrån. Dom har sett samma serie, avsnitt och scen, man kan inte förstå vad jag ser. Sen kommer dock några av dom lite senare och erkänner att dom nu ser samma kemi fast några avsnitt senare! Samtidigt som det är roligt kan det också många gånger vara jobbigt att vara så fäst vid sina ships.

Många gånger kan jag tycka att dom oplanerade paren/shipen kan vara dom bästa. Där skådespelarnas kemi är så stark att de övertygar framför allt tittarna men ibalnd även manus författarna att detta bara är ett måste att dom ska få fortsätta.

Ett sådant par är Klaroline, självklart finns det haters, men detta inlägg är inte till er. Detta inlägg är till er som antingen shippar Klaroline eller ni som vet hur frustrerande det är att inte få se sitt största ship ihop. Jag skulle vilja gå så långt och säga att vi Klaroliners har en väldigt speciell situation då våra karaktärer befinner sig i olika serier!

Så jag ber er alla att vara så snälla och skriva under denna petition som Micaela hade twittrat om. En handlar om att låta Caroline besöka The Originals, för min del får hon gärna byta serie, men det är inte det som man ber om utan crossovers. Vilket inte skadar någon utan bara ger karaktären Caroline (som också är min favorit i TVD) mer screen time. Som jag ser det förlorar ingen på detta eftersom det faktiskt kan gå några avsnitt i TVD utan att Caroline ens är med! Så även ni som inte ser serien eller inte bryr er men har en extra minut, det tar inte lång tid snälla snälla snälla skriv under!

Ni som gillar Klaroline jag antar att jag inte behöver säga något, men kolla in videon, den kan man inte se tillräckligt många gånger...

http://www.change.org/petitions/cw-klaroline-fans-...

Gillar