Just Like That - Säsong 1

Jag tillhör dom som aldrig förstått grejen med Sex and the city. Ja jag har sett alla avsnitt och jag har bingat serien, men också sett den på tv. Men den har helt enkelt aldrig varit min grej. I efterhand har jag gjort analysen att det är Carrie som jag helt enkelt inte får en connection till. För dom andra karaktärerna gillar jag. Samma sak var det med den här serien, självklart är det Carrie som fick mest tid och tyvärr var inte Samantha med heller som var min favorit. Dock lyfte Miranda verkligen serien och hennes story var den absolut mest fängslande och intressanta storyn.

Det var allt från alkoholkonsumtionen till att hon överlag var väldigt olycklig. Samtidigt som hennes vänner kanske inte var helt stöttande i alla lägen heller, eller dom kanske inte förstod hur olycklig hon var.

Sen har vi Charlotte som alltid är så oskyldig och perfekt vilket verkligen är så som det ska vara, men jag älskade också hur hon var som mamma och hanterade det faktum att hennes dotter faktiskt inte riktigt vill vara en tjej och ha å sig alla blommiga klänningar som Charlotte vill att hon ska ha.

Sen fanns det självklart saker med Carries story som är värda att nämna, framför allt med det faktum att Big dog. Nu var jag aldrig team Big, men det var ändå trevligt att se dom så lyckliga hela tiden. Men sen herregud visst har hon fantastiskt fina skor, men det måste ju finnas gränser för hur mycket man orkar gå i så obekväma dojjor!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar