Julklappstips

Hårda klappar har alltid varit mina favoriter och jag har tänkt att tipsa om serieboxar som kommer att göra detta jullovet och långledigheten extra mysig!


​Klickar ni på bilden så kommer man in på varje series produktsida hos discshop, där kan man också läsa andra personers omdömen. Vilket kan var intressant om man ska köpa serier till någon annan. Jag tycker att all 6 serierna är är mysiga serier för kalla vinterdagar. Drama är självklart en del av dom men i lagom mängd och my och nostalgin är på topp! Charmed, Gilmore Girls, Beverly hills och Brothers and sisters finns redan i min samling. Dom andra tvboxarna ska hamna där inom kort. Några av serierna har jag redan skrivit en hel del om och dom inläggen kan ni hitta i mitt arkiv! :)

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 239 visningar

Gillar

Kommentarer

Karin,
Fick Bevvan i födelsedagspresent, bästa!
karinsuniversum.blogg.se
Lina - The Movie Freak,
Jag väljer så gott som alltid Discshop eftersom jag har fri frakt där och de är grymt snabba med leveransen, men när Cdon hade Hart of Dixie i sin julkalender för 249 kr så kunde jag inte står emot. Så det fick blir två ex av den. En till mig och en till min arbetskompis som också ville ha den och på så vis kunde vi dela på den hemska frakten =)
themoviefreak.se/