Jane the Virgin, Gotham och lite Chicago!

Som jag sagt tidigare som jobbar jag mig sakta men säkert igenom förra veckans avsnitt och det går ändå ganska bra. Har sparat några av mina favorit fredags serier till ett och samma inlägg och ikapp om 4 avsnitt vilket känns bra. Jag hatar verkligen att hamna efter!

Chicago PD 5x5. Home

Jag hatar när barn blir utsatta för orätvisor och även om jag vet att detta bara är en tv serie så kan jag bli så arg och frustrerad när jag ser det. Barn som blir sålda som om dem inte vore värda något alls. Jag har full förståelse för hur Hank aggerade och jag tror att jag hade gjort det samma. Det känns också bra att Hank frågade Antonio rakt ut vad han håller på med, jag hoppas faktiskt att det Antonio sa var sant, för jag vill att dem två ska jobba tillsammans, men man vet aldrig vad dem hittar på i serier för att skapa drama.

Chicago Fire 6x5. Devil’s Bargain

Sylvies kompis är skum, därför känns det bra att Sylivie faktiskt sa ifrån på slutet och det visade ju sig att Stella hade rätt hela tiden att det faktiskt var hon som hade ”slarvat bort” hennes lönecheck. Det gör ju också att det blir en intressant karaktär på vissa sätt även om jag är osäker på om jag faktiskt orkar med dramat.

Sen har vi Casey också, jag gillade inte honom i detta avsnittet, jag tyckte att han tog i för mycket att hävda sin rang och inte lyssnade. Sen förstår jag att det kan vara svårt att komma in i en ny rol med massa ansvar, men det känns bara fel och som att han ändrar personlighet.

Gotham 4x6. Hog Day Afternoon

Gotham har i vissa lägen en förmåga att tappa bort mig och mitt intresse vilket inte är en bra sak. Det finns vissa storys som jag gillar. Dessa är the Riddler, Bruce som Bathman och Sofia och Pingvin. Men allt som har med polisarbetet att göra tappar mitt intresse ganske fort vilket är konstigt för jag gillar verkligen Gordon, men det kn ju vara för att det känns ganska hopplöst, framför allt med Pingvins licens för brott och alla olika gäng och idioter som dyker upp hela tiden…

Jane the Virgin 4x3 Chapter

Jag gillar Jane och Adam och med tanke på att det inte känns som att det kommer bli Jane och Rafael anytime soon så hoppas jag ändå att det kommer gå bra för dom. Sen har vi ju också alla försök som han gjorde för att vinna Matheos hjärta som också vr fint. Matheos lilla prat med honom var också något av det finaste jag sett även om Adam fick panik av det. Jag hoppas dock att dom kommer att lösa det, han var ändå ärlig om det från början.

Rafael tycker jag å andra sidan är valdigt irriterande just nu, jag bryr mig inte om att han utnytjar tjejen för att få tillbaka sitt hotell, men att utnytja sina barn och presentera dom för henne var att ta det för långt!

#tv#janethevirgin #gotham #chicagopd #chicagofire #onechicago #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer