Jane the Virgin chockar!

Äntligen är jag snart ikapp i mina serier. Kommer dessutom att ha mindre att göra på jobbet denna veckan så jag hoppas kunna plöja en hel del serier denna veckan faktiskt. Dock är det dumt att hoppas på för mycket för det är ofta då jag får för mig att hitta på något helt annat och inte får sett på något alls! Men jag vill verkligen se Riverdale så jag ska verkligen försöka få sett dem avsnitten som kommit ut i veckan. Inte för att jag behöver en till serie att se, men jag vill ge netflix tittarsiffrorna när dem är så duktiga och släppar avsnitten direkt efter dem släppts!

Black Sails 4x2.

Jag ska vara ärlig och säga att jag har svårt att hänga med och fokusera på denna serien just nu. Det är alltid så för mig när en serie som inte går så ofta kommer tillbaka. Jag kommer inte ihåg varför vissa hatar varandra och hur visa team har uppstått eller egentligen vad som har hänt. Jag hoppas att det blir bättre snart för det är jobbigt att tvinga sig igenom avsnitt av en serie som man en gång i tiden verkligen gillade.

Sen går det inte att komma ifrån att jag saknar Charles och är allmänt sur över att han är död. Samtidigt som jag har för mig att detta är den sista säsongen och jag gillar inte att ge upp en serie när det inte är många avsnitt kvar!

Chicago MED 2x12. Mirror Mirror

Jag gillar att Will fick lite positiv respons för en gångs skulle. För även om jag många gånger tycker att han kan vara lite naiv och dumdristig så är jag samtidigt lite förtjust i honom och jag gillar att han har sina principer.

Jag tycker också att hjärtkirurgi avdelningen har en intressant karaktärs utveckling med tanke på hans Asberger diagnos och att dom visar att han är framgångsrik och att man kan bli det även om man har svårt för att läsa av det sociala spelet.

Legends of tomorrow 2x12. The Legion of Doom

Eftersom Martin fick en dotter lite från ingenstans så var det trevligt att få lära känna henne lite bättre. Jag tycker dock att Rory skulle hålla tyst men man kan tycka mycket om honom och ändå inte låta bli att älska honom.

Hela grejen men the legion of doom är faktiskt lite spännande och jag har kommit fram till att jag gillar dessa karaktärer i denna serien även om jag hatat dem innan. Och Malcom har jag blandande känslor för, men det är också honom som jag hejar på i det teamet.

Jane the Virgin 3x10. Chapter Fifty-Four

Okej, major What the fuck moment i detta avnittet. Herre jävlar! Michael dog, fine att jag aldrig var ett stort fan av Jane och Michael, men jag hade ändå accepterat att dem var gifta och skulle leva lyckliga i alla sina dagar. Dock spännande med tanke på att det ändå händer en hel del i denna serien och nu hoppar dom 3 år framåt. Någon ska gifta sig. Jag undrar vem och vad som händer under åren. Tog Rafael fängelsestraffet? Är det Xiomara som gifter sig eller kanske Roeligo? Har han fått barn, åhh vad spännande allt blev helt plötsligt!

#onechicago #chicagomed #janethevirgin #legendsoftomorrow #blacksails #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Seriemorsan,
Känner igen mig angående Black Sails men hoppas jag snart kommer in i det igen!
seriemorsan.blogg.se