Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Jane the Virgin

Nu har jag lyckats se ikapp Jane the Virgin. Det var dock bara två avsnitt så det var inte jätte svårt. Här kommer mina tankar om det jag sett!

Jane the Virgin 3x14. Chapter Fifty-Egiht

Att det inte är något fel på Matheo har jag varit helt säker på hela tiden. Fine att Jane har gått igenom jobbiga saker och Rafael har suttit i fängelse. Men det finns också något så enkelt som busiga barn. Det känns som att de i USA eller framför allt Amerikanska serier har en viss förväntan att barn går från bebis till skola och förväntar sig att dem ska uppföra sig exemplariskt direkt, men barn måste få leka och ha kul och vara busiga det är också ett sätt att läsa sig. Sen att Jane verkar ha kommit över Michel var riktigt bra. Det finns hopp om Rohelgio och Xiomara igen vilket gjorde mig överlycklig. Dock förstod jag inte vad som hände mellan Rafael och Petra, jag trodde att hon var kär i sin granne!

Jane the Virgin 3x15. Chapter Fifty-Nine

Snacka om att saker och ting svänger fort i denna serien. Jag trodde ju att Petra var den som hade känslor för Rafael, men det var tvärt om. Och nu springer Jane runt och dejtar Michaels gamla kollega. Jag vill ju i slutändan ha henne och Rafael tillsammans. Men eftersom de började att presentera hennes kärlek nr 3 i början så känns det som att det är en lång bit innan det blir hon och Rafael. Xiomara och Abuela har dock lite mer tur i kärlek kan man ju säga.

#janethevirgin #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen