Jag och mina badboys....

Som jag tidigare skrivit ligger jag efter och kommer nog fortsätta med det hela veckan ut. Mitt schema är överlag ganska fullt just nu så har inte mycket tid över till serier och är glad om jag hinner se 2 avsnitt som jag gjorde idag. Men det blir förhoppningsvis bättre i helgen då jag hoppas kunna komma ikapp, i alla fall nästan. Jag trodde att jag skulle får mindre serier att se nu, men när någon slutar börjar nästa och The Americans såg jag var tillbaka och den vill ja verkligen inte missa och det samma gäller den nya serien Chicago Justice.

The 100 4x5. The Tinder Box

Att man inte förstår vad som händer i denna serien är inte något ovanligt, men det som hände med Raven kändes bara för långsökt och nu verkar det hända Clarks mamma också. Men jag hoppas och tror att de löser något botemedel där. De finns ju inte så många andra val med tanke på att en idiot sprängde hela Arkadia i luften bara för att hämnas.

Ice Nation och Sky People förhandlade till sig fred, frågan är bara hur det går där nu med tanke på att det dom kom överens om inte längre kan gälla.

The Fosters 4x15. Sex ed

Callie har problem nu, dock trodde jag aldrig att alla skulle välja att ta pengarna , framför allt inte han som faktiskt körde bilen. Han kan bara vinna på att Callie åker dit. Dessutom gillade jag verkligen hur dem i skolan började ta ställning och stötta Callie.

Hela grejen med Jude hade jag svårt för, viktig fråga att ta upp, men jag tycker att det gick lite för långt när han väljer att gå till någon random killes lägenhet.

Sen har vi också Jesus och jag tycker att det blev lite löjligt, dels hela sex grejen, men också att han tror att det är något mellan Emma och Brandon.

Suits 6x16. Character and Fittness

Jessica kom tillbaka och räddade dem. Jag tycker ändå att det var på tiden att Mike fick bli advokat igen på ”riktigt”. Jag tycker att serien på många sätt var bättre i när allt inte handlade om Mike och om han skulle åka fast, utan istället om Mike och Harveys fantastiska teamwork och fallen som de jobbade med. Självklart är det kul när det händer lite, men mig gör det inte något om de försöker hitta tillbaka till det som gjorde att man föll för serien från början.

Arrow 5x15. Fighting fire with fire

Vad är det med mig och bad boys, här har jag den senaste tiden skrivit om den nya åklagaren och om hur mycket jag gillar honom. Nu visade det sig att han inte är så bra trots allt och att han faktiskt är riktigt farlig. Jag gillar inte denna twisten då jag hade hoppats på att han skulle bli en del av Olivers Team.

Felicity verkar också försöka hitta ett nytt team, vet inte riktigt nu vad det kommer innebära. Har ibland svårt att fokusera i denna serien då jag inte tycker att den är så bra alltid.

#the100 #thefosters #suits #arrow #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer