Inventing Anna - Säsong 1

Inventing Anna är en ny Netflixserie skapad av Shonda Rimes, vilket såklart gjorde den till en självklarhet för mig att se. Jag tyckte att den stundtals var väldigt förvirrande och svår att hänga med i. Vilket jag tillslut insåg var meningen, du skulle inte veta om du gillade Anna eller ej, dom ville att du skulle tro på henne i ena sekunden och vara bombsäker på att hon är en lögnare i nästa. Detta lyckas dom väldigt bra med och man vet inte vad man ska tro eller vilket ben man ska stå på.

Det här är inte något som jag hört talas om innan så jag valde att inte googla något under tiden jag såg på den. Vilket jag är glad över för då hade jag blivit spoilad. Så jag hade egentligen ingen aning om det var en sann story eller inte, framför allt med tanke på att varje avsnitt började med att saga att allt är sant förutom det som inte är det och det säger egentligen väldigt lite.

Det här inlägger kommer nu att innehålla lite spoilers, men även om jag hade svårt att avgöra om Anna talade sanning eller inte så insåg jag väldigt fort att hon var en person som jag inte gillade. Kanske för att jag inte köper att man får bete sig hur som helst bara för att man har pengar och i det här läget hade hon det inte, visst köpte hon vänner med dyra presenter och resor för pengar hon inte hade.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar