Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Insatiable Säsong 2

Herregud vilken galen serie detta är! Den är underhållande det går inte att hymla med det, men det finns också en hel del stunder då man sitter och undrar vad fan det är man tittar på. Insistable har varit min renoveringsserie och det har nog varit bra då jag tror att jag hade blivit tokig om jag följt den med min fulla uppmärksamhet.

Säsongen började med att Patty har mördat Christian och hon tror att hon har mördat Stella Rose. Där ett av morden verkligen var en olyckshändelse och den andra var självförsvar. Men någon gång under säsongen började Pattys mordiska beteende verkligen att spåra ut.

Något som jag också saknade mycket från säsong 1 var Bob och Bob det var faktiskt ganska jobbigt att se dom som ovänner igen. Nu blev säsong 2 seriens sista säsong och jag skulle nog säga att det som jag saknade svar på var vem av Bobarna som är pappan till barnet samt hur dom skulle lösa den situationen. Jag tyckte ju också självklart synd om Bob som hamnade i fängelse trotts att han är oskyldig. Men jag tyckte också att det var väldigt underhållande att se Pattys äkta sida i en Beauty queen förpackning. Det har helt enkelt varit två underhållande säsonger, men jag sörjer faktiskt inte att serien är över nu.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen