Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Hemlock Grove Säsong 2

Jag gillar Hemlock Grove, den är mörk och mystisk och så länge jag inte försöker mig på att äta samtidigt som jag ser på den så funkar det bra... För är det något dom är bra på i Hemlock Grove så är det att ha extremt groteska och äckliga scener!

Man fick under säsongen lära sig mer om karaktärerna vilket jag tyckte att serien blev bättre. Roman som vampyr pappa var riktigt intressant och den stora frågan är ju nu vad som hände med hans dotter som faktiskt var ganska skrämmande, men inte ens i närheten av lika obehaglig som monstret som tog henne.

Sen har vi Shelly, jag tycker så synd om henne, hon skulle få ett nytt liv, en chans att leva på riktigt utan att bli utpekad och vara anklagad för mord som hon inte begått. Om jag har förstått det hela rätt så kommer nästa säsong bli den sista och ha premiär under 2016 så det är ganska lång väntan så jag är riktigt glad över att jag väntade till nu att se serien!

Sen har vi Bill Skarsgård, jäklar vilken skådis. Jag har typ blivit kär Roman och det är helt sjukt för han är en manupulativ vampyr som inte är helt stabil, men det är kanske jag och min svaghet för bad boy vampyrerna som kryper fram där. För vilken sund människa älskar Klaus Mikelsson egentligen?

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen