Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Hemlock Grove Säsong 1

Nu kommer inlägget som jag så länge planerat att skriva, men inte riktigt funnit tiden till. Men helt ärligt hur beskriver man Hemlock Grove egentligen? Detta är en serie som verkligen är helt fucked up! man vet inte vem man kan lita på och vem som är helt galen. När det har blivit sagt så vill jag också säga att jag verkligen gillar den, den är spännande och annorlunda, jag vet inte hur många serier jag följer med övernaturliga teamen, men inte en enda serie är som Hemlock Grove, det är uppfriskande.

Självklart är det extra kul när en svensk har huvudrollen och är den i särklass bästa skådisen i hela gänget. Bill Skarsgård kommer nog att bli minsta lika stor som sina äldre bröder och kanske till och med gå förbi Alexander. Att han ska vara med i dom sista Divergent filmerna kan nog hjälpa till där.

Hela grejen med att det var något speciellt med Roman har man förstått från första avsnittet, men att han skulle vara en vampyr, vilket jag antar att han faktiskt är hade jag inte räknat med, eller dom kallar honom för opir. Det kanske är något annat. Hela grejen med att det var Roman som var ängeln och pappan till barnet var bara helt sjukt!

Sen undrar jag verkligen vad det är som händer på det där Gotfrey sjukhuset och vad den doktorn håller på med!

Sen har vi Shelly också, hela hon är ett sort frågetecken, men jag gillar henne och hoppas att hon kommer tillbaka snart.

Efter att ha sett en säsong så har men betydligt många mer frågor än när man började se serien, för man får inte många svar, håller det på så för länge blir det irriterande, men säsongen är så kort och än så länge är det bara spännande!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

elsacaspersson98,
Riktigt spännande serie, satt fastklistrad framför skärmen hela säsongen. Jag hade bara sett Bill Skarsgård i filmerna "Himlen är oskyldigt blå" och "Simon och Ekarna" innan jag började se på Hemlock Grove, men han är verkligen en duktig skådespelare precis som resterande medlemmar i Skarsgårdsklanen!
www.gillafilm.devote.se
plexiglasbubbla,
Åh det här verkar vara en serie för mig, måste ta och se den! 😊
bokraden.blogspot.com
nystrom_caroline,
Kollade på typ 2 avsnitt och kände bah "nah" så det blev inget mer med det.. haha. Andra avsnittet såg jag knappt utan fipplade mest med mobilen, så inget bra betyg kanske ;p
nottheonlyy.tumblr.com

Instagram @seriebloggen