Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Jag trodde först att jag inte hade sett denna filmen, mendet hade jag visst, dock vet jag med säkerhet att jag inte sett dom två sistafilmerna.

Filmerna är bra, men jag saknar lite personligheten somböckerna har, det är svårt att förklara. Men filmen berör mig inte så sammasätt som boken gör, när jag läste boken så rullade tårarna ner på slutet, detgjorde det inte när jag såg filmen. Dels kan det vara för att chocken är borta,men jag tror inte det.

Jag har alltid älskat Snape, många tycker att jag är konstigför det, men jag har inte kunnat styra det, att Alan Rickman som spelar honomgör ett så JÄVLA bra jobb är säkert till hans fördel, men jag gillade honom iboken också. Kanske är min kärlek till Bad Boys som började växa fram som 10åring! Det är också en anledning till att mitt hjärta blev så jävla krossat idenna filmen, för jag har gått runt och sagt, säger Dumbledore att man kan litapå Snape så litar man på honom, sen ser man ett grönt ljus och så hör man Snapesäga Avada Kedavra. Så är plötsligt den enda trollkar som Voldermort verkligenfruktar borta!

Det som man fick fram som är väldigt viktigt för storyn äratt, Voldermort har delat upp sin själ i 7 delar för att vara odödlig, men detgör också att han förlorar sin själ och mänsklighet. Och dom måste förstöra föratt man ska kunna döda honom.

Quidditch är tillbaka och både Ron och Ginny är med i laget,jag älskade hur Harry lådsades ge Ron sin tur dos bara för att han skulle lugnaner sig och spela bra och Jisses som han spelade. Jag har sagt det i tidigareinlägg att det är så mycket mer än magin som gör Harry Potter så bra, det äräven vänskap och nu kanske mer kärlek som börjar växa fram. När Ron heltplötsligt blev super poppis kunde jag inte låta bli att tycka synd om Hermione.För Ron och Hermione är så fina och perfekta tillsammans, folk som vill hahenne med Harry, hur tänker ni. Harry har Ginny! Nu har dom kanske inte målatupp det lika bra i filmerna som dom gör i böckerna och jag förstår att mantänker WHAT efter att man sett denna filmen, men jag hoppas verkligen att detkommer fram i dom två sista filmerna för det är en så viktig del av storyn!

Det är faktiskt konstigt, men jag har denna jobbiga känslannu som jag får när jag närmar mig slutet av en serie som jag verkligen älskar,för jag älskar verkligen Harry Potter. Jag har suttit samma båt innan då jagnästan valde att blocka upp första boken istället för att läsa den sista. Detsom gör det hela bättra är att vi får mer Harry Potters värld snart och det serjag fram emot. Jag har också köpt en fin bok box som jag får ta bild på ochlägga upp här snart med bland annat boken Fantastic Beasts and where to findthem.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Filmer
  • 290 visningar

Gillar

Kommentarer

burmansanna
burmansanna,
åh älskar harry potter! roligt med en serie/film/bok blogg 😃
nouw.com/burmansanna

Instagram @seriebloggen