Harry Potter och den flamande bägaren

Jag skrev i mitt inlägg om den förra filmen att man fick känslan av att det börjar bli på riktigt. Nu är det på riktigt! Voldermort är tillbaka och han har siktat in sig på Harry och den som kommer i hans väg kommer att bli bortskickad! Så är det bara! Cedric var ett väldigt bra exempel på det. Detta året var också väldigt annorlunda i och med att dom hade turnering på skolan och alla quidditch matcher på skolan var inställda, stort minus hos mig som älskar quidditch.

Detta är filmen som kärlek börjar komma in i bilden och jag kommer ihåg att jag shippade Ron och Hermione så hårt (dock visste jag inte vad det betydde att shippa någon då) Ron är så jäkla charmig, framför allt när han inte själv förstår vad han känner eller att han sårar henne med hans kommentarer, han vill j inget illa egentligen, men det blir lite fel när han pratar!

Jag funderar faktiskt på att leta fram mina böcker och börja läsa dom igen, men jag har en annan serie att ta mig igenom först, Vampire Academy har jag börjat med och vill bli klar med alla böcker där innan jag ger mig in i ett nytt projekt med många böcker!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Filmer
  • 295 visningar

Gillar

Kommentarer

nottheonly
nottheonly,
Efter du läst VA måste du ju läsa spinn-off serien som heter Bloodlines!! Älskar VA & dem 😄
nouw.com/nottheonly