Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Harry Potter och de vises sten

Detta kan vara en av dom filmer som jag sett mest gånger i mitt liv, bara inte under dom senaste åren, för varje gång man bestämt sig för att ha ett Harry Potter marathon så börjar man från början och börjar tröttna efter några filmer, jag har nu insett att man ska sprida ut ett marathon på några dagar.

Jag har faktiskt svårt att tro att det finns någon där ute som inte sett denna filmen som faktiskt är lite av en kult film. Jag som är lika gammal som många av skådisarna har lite känslan att jag har växt upp tillsammans med dom.

I de vises sten blir vi introducerade för Harry, Ron, Hermoine och alla andra för första gången. När jag såg denna filmen första gången så hade jag inte läst boken och det var verkligen kärlek vid första ögonkastet och jag har väntat på att en uggla ska komma med mitt intagningsbrev till Hogwarts i 14 år och det säger en hel del. Man blir inbjuden till en värld som man vet inte existerar men ändå inte kan släppa taget om. Jag brukar säga att dom som inte förstår grejen med Harry Potter har inte gett den en riktigt chans och dömt boken/filmen efter namnet och inte efter en otroligt välskriven och berättad historia.

Harry Potter går alltid hem både för barn och vuxna och kommer ALLTID ligga mig varmt om hjärtat!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Filmer
  • 285 visningar

Gillar

Kommentarer

frokentv,
älskar den!!!!
frokentv.se

Instagram @seriebloggen