Grey's Anatomy Säsong 16

Nu börjar jag även närma mig att vara up to date i Grey’s Anatomy också. som vanligt håller serien riktigt hög klass även om denna säsongen är väldigt annorlunda jämfört med tidigare och det är lite jobbigt med alla konflikter som finns här.

Grey’s Anatomy Säsong 16 Avsnitt 3

Missförstå mig rätt, för jag älskar Bailey, men just nu är jag lite irriterad på henne för jag vill ha tillbaka Meredith på sjukhuset även om jag tycker att hennes frånvaro görs bra. Dessutom är hennes förhållande till Deluca så fint.

Det som jag ÄLSKADE med detta avsnittet var den lilla Charmed reunionen som vi fick mellan Phoebe och Piper som spelade systrar till Richards patient.

Sen har vi också Amalia och hennes graviditet, jag tror att det kan bli en helt okej story att följa.

Grey’s Anatomy Säsong 16 Avsnitt 4

Jag älskar Meredith, men jag håller med Deluca när han sa att till henne att det var dumt att riksera att hamna i fängelse bara för att få be om ursäkt till Bailey direkt, det hade ju faktiskt kunnat vänta några timmar.

Jag har också konstaterat att jag gärna ser mer av Alex och Richard och det sjukhuset och framför allt nu när Owen börjar där med även om jag tycker att det är sorgligt att alla slutar på Grey Slone Memorial.

Grey’s Anatomy Säsong 16 Avsnitt 5

Just i denna omgången tycker jag faktiskt synd om Meredith, i förra avsnittet tycker jag att hon var klantig som riskerade att allt för att be om ursäkt när det bara handlar om timmar till hon kan göra det utan att få problem. Men i detta avsnittet när Zola blev sjuk och behövde opereras så tycker jag faktiskt att det var en godtagbar anledning att inte dyka upp i rättssalen… men nu ska hon sitta av resterande tid i fängelse istället. Nu har hennes barn så fantastiska personer runt dom som garanterat kommer att ställa upp och hjälpa till så länge det inte blir någon vårdnadstvist när deras enda förälder sitter i fängelse.

Jag tycker också att det är kul att Bailey är gravid, känns som att denna säsongen kan bli en babyboom helt enkelt, dock brukar det aldrig vara så lätt i Grey’s anatomy.

Grey’s Anatomy Säsong 16 Avsnitt 6

Bailey som gravid är ju sjukt underhållande jag älskar hennes lilla gråtattack och hur obekväma folk runt henne blev.

Jag gillar också att dom inte drog ut på hela Merediths fängelsetid. Det ska också bli spännande att se vad hon kommer att hitta på framöver. Jag älskar också hur familjen slöt upp bakom Meredith och tog hand om barnen samtidigt som Deluca också var en liten hjälte och som han tog hand om Zola! Så fint!

Det går ju inte heller att göra annat än att skratta åt Alex och hans försök att imponera på investerarna… och hans brutala otur när det kommer till hans nya sjukhus!

Grey’s Anatomy Säsong 16 Avsnitt 7

I detta avsnittet var vi knappt på Grey Slone Memorial. Jag tyckte det var intressant att se mer av Webber och hans familj även om hela storyn i detta avsnittet var ganska tragisk. Jag var överlag ganska irriterad på Cathrine, jag tycker att hon var ganska bitchig. Dock gillar jag inte als den nya kvinnan som är på Webber heller.

Sen hade vi Amelia som berättade för Owen att hon är gravid vilket kändes skönt, ville inte att han skulle få reda på det någon bakväg.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer