Grey's Anatomy Avsnittsammanfattning

Sakta men säkert har jag nu jobbat mig igenom underbara Grey’s Anatomy och har nu bara 2 avsnitt kvar av säsongen. Det är helt sjukt att en serie kan hålla så här bra kvalitet efter 13 säsonger!

Grey’s Anatomy 13x19. What’s inside

Det är klart att Maggie är ledsen, men jag tycker faktiskt att hon gick lite för långt när hon bara tog en operation, inte jätte snällt gjort, framförallt när ens kollegor inte är säker på om man är redo att var tillbaka än. Nu gjorde hon sitt jobb och det gjorde hon bra. Men hon är inte redo att vara där än. Framför allt inte när hon hoppade på Avery på det sättet.

Sen har vi Arizona och Nathans vänskap, jag gillar den. Arizona är alltid charmig och han är med på sitt lite udda sätt. Han kan också behöva en vän med tanke på att han blir dumpad hela tiden.

Stephanie fick en kollega som patient och hon var inte helt nöjd, men kanske lite mer ödmjuk när det väl var över…

Grey’s Anatomy 13x20. In the air Tonight

Ett avsnitt med bara Nathan och Meredith på ett flygplan. Dom två har mer gemensamt än vad man kan tro. Båda har förlorat personen som de älskat mest på jorden, båda är lite dark and twisted och båda har varit med om en flygplanskrasch.

Jag gillar dom två tillsammans. MerDer var epic och inget kommer att kunna mäta sig med dom två. När man fick se bildspelet med Derek höll jag på att gå sönder. Men samtidigt så lever Meredith och hon måste gå vidare, aldrig glömma, men hon måste hitta ett sätt att kunna fortsätta att leva sitt liv. Och jag hoppas att det är med Nathan!

Grey’s Anatomy 13x21. Don’t stop me Now

Just nu är jag lite trött på Maggie, jag förstår att hon sörjer men hon är också lite för överdriven för min smak. Visst Mer borde berättat för henne tidigare det kan vi alla vara överens om men hon måste också förstå att hennes beteende gör henne svår att prata med. Jag gillade henne förr när hon var med Deluca.

Richard och Aprils mask fall ska vi inte ens prata om jag höll på att spy så många gånger under avsnittet! Fy fan! Dock verkar det som att Richard och Catherine verkar börja hitta tillbaka tillvarandra vilket är ett stort plus.

Grey’s Anatomy 13x22. Leave it Inside

Meredith jobbar sakta med säkert på att komma över Derek, vilket känns både bra och dåligt. Sen har vi ju Maggie som faktiskt verkar ha accepterat henne och Nathan nu.

Alex och Stephanie hade avsnittets mest spännande fall. Jag var så arg där ett tag! Jag kan acceptera att folk är religiösa men att inte ta emot vård när man är sjuk är bara dumt och att döda sitt barn för religion är oacceptabelt i min värld. Då får man väl tänka att gud vill att människan ska kunna rädda liv. Det bästa var ju när dom listade ut att det var mamman som körde pojken till sjukhuset hela tiden!

#greysanatomy #tv #tvserier #seriebloggen

Gillar