Grey's Anatomy

Jag är nu i full gång med Greys Anatomy och min lilla kamp att komma ikapp i alla serier som jag hamnat efter i under min väldigt hektiska vår. Det går än så länge ganska bra men jag vet med mig att det kan bli väldigt mycket jobb även under sommaren så får helt enkelt passa på när jag har tid!

Grey’s Anatomy 13x15. Civil War

Amalia är tillbaka på sjukhuset och det var verkligen på tiden, samtidigt som jag verkligen kan förstå att Owen är lite bitter på henne så gillar jag att dom blev tvingade att jobba ihop.

Alex lilla fight med Mers ”boyfriend” eller ikke pojkvän var ganska löjlig, eller inte att dom två bråkade så har ju serien varit från start, utan snarare att Mer faktiskt la sig i den och försökte säga åt dom vad dom skulle göra. Det är 1 inte okej och 2 bara väldigt konstigt eftersom hon inte ens var med och jobbade med dom. Men hans lilla tal till henne på slutet gillade jag verkligen!

Sen har vi hela Avery Fighten som bara eskalerade i detta avsnittet!

Grey’s Anatomy 13x16. Who is He (and what is he to you)

Jag älskar när man får ett avsnitt som är fokuserat på endast April och Jackson. Framför allt nu när man vet att dom faktiskt älskar varandra men samtidigt har väldigt mycket att reda ut. Både med sitt ikke existerande äktenskap men också hel fighten som är på sjukhuset ang Richard.

Sen fick vi reda på mer om Jacksons pappa som övergav sin familj och karriär för att starta en bar. Jag tycker kanske att Jackson var lite väl hård mot honom, han ville inte leva det livet han gjorde, frågan är bara hur han kunde gå med på att överge sitt barn.

Det som återstår och se är hur resan påverkat April och Jacksons förhållande och om de kan reda ut sina problem hemma också!

Grey’s Anatomy 13x17. Till I Hear it from you

Maggie kan vara lite jobbig, samtidigt tycker jag synd om henne. Hennes mamma borde ha berättat för henne att hon var sjuk. Dessutom så verkar det som att det kan bli något mellan hennes syster och killen hon gillar och det skulle absolut inte förvåna mig om hon får reda på det nu.

Owen och Amelia fick ju ett av de finaste fallen någonsin, men jag höll på att gå sönder när damen dog på slutet. Det som var bra där var att dom verkligen fick sitt bråk som de verkligen behövde ha!

Grey’s Anatomy 13x18. Be Still, My Soul

Jag tycker så synd om Maggie, hon borde ha fått reda på att hennes mamma var sjuk tidigare. Inte för att det borde gjort någon skillnad med tanke på att hon har haft väldigt duktiga doktorer, men för hennes skull hade säkert gjort skillnad. Mer var också en riktigt bra syster i detta avsnittet även om det inte alltid uppskattades. Om Maggie bara visste vad Mer gör för hennes skull.

Dock tycker jag också att Maggie var lite för naiv i detta avsnittet och att inte lyssna på sina kollegor som kan se på det hela mer objektivt!

#greysanatomy #tvserier #tv #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer