Grey's Anatomy 12x24. Famliy Affair

Varning för Spoilers!

Jag vill börja med att poängtera att jag inte har kommit över Derek och att han dog. Jag har däremot köpt förklaringen. Partrick ville sluta på Grey's och han och Merediths story är för vacker för att förstöras med en skilsmässa för då hade 11 säsongers story om deras kärlek varit förstörd. Mitt hjärta är krossat och jag sörjer, men jag vill också att Mer ska gå vidare hon förtjänar det. Jag trodde dock aldrig att ca 1 min i slutet av förra avsnittet skulle få mig att engagera mig så mycket. Därför blev det lite jobbigt när Maggie sa att hon tror att han gillar henne för hon är kär i kärleken och dessutom gillar jag henne med Deluca...

Så på tal om Deluca! Jag tror att alla insåg vad som skulle hända när Jo började ta av sig kläderna, han försökte faktiskt och jag tycker att hela scenen var dåligt gjord.... Dock förstår jag inte varför Jo inte bara berättar att hon är gift och rädd för sin man. Att hon till och med bytt namn!

Sen har vi hela grejen med April som fick sitt barn, SOM TUR ÄR verkar hon må bra, jag hade avskytt som hon dog på ett köksbord utan Avery. I detta avsnittet så såg det ut som att dom var en familj på riktigt, jag har väldigt svårt att tro att Avery kommer lämna Aprils sida i första tagen, han kommer nog behöva släpas ut ur hennes rum! Jag blev dock lite chockad över att han inte kolla till sin bebis det första han gjorde, men kom på att dom säkert haft telefonkontakt och han visste att hon mådde bra!

Jag inser nu hur mycket som faktiskt hände i ett och samma avsnitt! Arizona GAV BORT sin dotter till Callie! Helt ärligt så förstår jag inte något just nu, som att Callie älskar Sophia mer än vad hon gör. Dåligt upplagt, men om det var Callies sista avsnitt i serien så ville dom väl göra henne lycklig, jag tycker dock att det var ett dåligt avslut på en karaktär som varit med så länge... Dock glad över att hon inte dog....

Sen har vi den händelsen som skulle vara avsnittets stora grej, bröllopet! Jag blev faktiskt lite förvånad över hur fort det gick, men jag är glad över att dom faktiskt gifte sig och Mers roll i det hela var hur rolig som helst!

​#greysanatomy #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer