Greenhouse Academy – Säsong 4

Så har det blivit dags att säga hejdå till Greenhouse Academy, det var nog en av de första netflix seriena som jag började se. Första säsongen kom ju ut för ett antal år sedan och sen har jag inte kunnat eller velat släppa den, även om jag kanske tycker att det var bättre i början. Skulle nästan vilja säga att säsong 1 och 2 hade samma story och sen hade vi säsong 3 och 4 som hade samma handling.

Det är också det som gör att jag faktiskt inte bryr mig så mycket om att den faktiskt tar slut nu, för jag tycker att den har lyckats leverera och avsluta de storys som de påbörjat. Självklart hade den säkert kunnat klämma fram något mer men det är inte nödvändigt.

Jag är faktiskt väldigt nöjd med slutet, där Haley och Leo äntligen blev tillsammans, det har man ju väntat på sen säsong 1. Både Haley och Leo överlevde viruset samtidigt som Ben och Emma fick agera dom smarta hjältarna som löste en gåta även om jag faktiskt skulle vilja säga att Sophie också var en stor del av det.

Så eftersom alla serier måste ha ett slut så måste jag säga att jag är nöjd med detta och hade inte behövt något mer. Kommer därför hålla utkik efter några av mina favoritskådespelare från serien istället.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer