Gotham, Riverdale och Once upon a time!

Jag råkade hamna lite efter i alla mina serier igen, mindre än en månad till examen är nog min ursäkt. Dessutom är jag nu klar med alla avsnitt av doktorn kan komma, vilket gör att jag inte har massa måsten att se på tv4 play innan avsnitten försvinner vilket kan hjälpa mig en hel del! Så nu är det fullt fokus på mitt veckoschema igen och så ska jag försöka att undvika maratonprojekt fören jag är helt up to date. Jag känner mig själv så det kommer inte att hända, men det kan vara en bra ambition!

River Dale 1x12. Anatomy of Murder

Snacka om twistar och vändningar i detta avsnittet. Nu trodde jag aldrig att FP var den som faktiskt mörade Jason, samtidigt som det var uppenbart att det var något med honom som inte stämde. Det som jag också uppskattar något enormt är att man faktiskt fick svar på vem mördaren var efter 12 avsnitt. Efter att ha följt Pretty little liars i 7 år är det uppfriskande att faktiskt få svar. Jag trodde faktiskt aldrig att det var Jasons egna pappa som hade dödat honom även om jag tyckte att det var konstigt i förra avsnittet när dem drogade Polly och hade ringen. Men som Chliffhangern sa så är frågan varför han gjorde det och nu när han tog självmord kan det vara svårt att få reda på…

Once upon a time 6x19. The Black Fairy

Det var väldigt spännande att faktiskt få lära känna Rumpels mamma mer och förstår varför hon blev som hon blev. Allt hon gjorde var för att skydda honom, dock tycker jag att profesian var lite konstig, för hade hon aldrig hört den så hade det aldrig varit något problem med att hon gjorde sig själv till hotet. Dessutom extremt kul att Rumpel var the Savior. Det känns bara så himla konstigt.

Gotham 3x16. Heroes Rise: These Delicate and Dark Obsessions

Jims farbror är verkligen svår att förstå och lita på samtidigt så valde han att offra sitt liv för Jim vilket var fint. Så nu kan alltså Jim vara en insider även om det känns som ett farligt spel.

Pingvin verkar också ha hittat en bra bunsdförvant även om han själv inte riktigt förstod det men han och Ivy kan bli ett intressant team.

Så nu ska bara Jim lyckas rädda Gotham först… Från vad det nu är dem tänker göra…

Gotham 3x17. Heroes Rise: The Primal Riddle

Nigma är en intressant karaktär och det går inte att komma ifrån att han faktiskt gör serien mycket bättre och intressantare. Dessutom gillar jag hur han faktiskt valde att försöka ta ner denna hemliga organisation. Om han bra visste att Jim var en del av den nu!

Det ska också bli spännande att följa Jim som en del av organisationen. Även om han har ett ex som verkligen vill förgöra honom.

Pingvin har ju börjat bygga sin army of freaks och detta kan ju inte bli annat ruggit obehagligt samtidigt som det är sjukt intressant!

#riverdale #onceuponatime #gotham #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer