Good Trouble - Säsong 3

Säsong 3 kom med en hel del överraskningar. Så som att Isabella är gravid och och Gale är pappan. När det kommer till Callies kärleksliv är jag bara förvirrad, jag kan helt ärligt inte välja vilken av killarna som är bäst för henne, kanske för att hon hade behövt en kombination av dom båda för att få den perfekta killen för henne. Men jag blev besviken när hon och Gale gjorde slut, det känns som att ingen av som gav det en riktig chans.

Davia och Dennis förhållande krossade mig lite och även om vi nu inte fick reda på vem hon faktiskt valde så måste jag säga att hennes kollega var en bra kille även om jag hejar på Dennis.

Mariana var också i centrum för en hel del drama, jag måste ändå säga att jag gillade henne med Evan och blev besviken när dom gjorde slut. Sen att hennes kompisar frös ute henne och allt hon gör för att bli en i gänget i igen. Jag är rädd att det kommer slå tillbaka på henne i slutändan. Framför allt nu när man kunde se att Evan jobbade med hennes nya chef, eller det var så det såg ut i alla fall.

Alice hade också en intressant story och jag gillar att hon är mer självsäker. Sen har vi Malika, lite kluven när det kommer till henne hon är cool men också lite jobbig på samma sätt som Callie kan vara.

Nu behöver vi bara får en säsong 4 ASAP med tanke på att vi inte fick svar på något i säsongsfinalen.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar