Good Trouble - Säsong 1

När The Fosters tog slut var jag ganska trött på serien och kände att den redan hade hållit på lite för länge. Så när dom sa att den skulle få en spinnoff med Mariana och Callie var jag inte jätte taggad och haft den som en serie som jag kanske kommer att se på.

Sen dök den upp på Viaplay vilket gör det lite lättare att se på så jag bestämde mig för att ge den en chans. Vilket jag inte ångrar. Good Touble är så mycket mer vuxen och intressant än vad jag hade kunnat ana och den första säsongen är så bra.

Det kollektivet som dom bor i har så många intressanta karaktärer som jag älskar och det är kul att få följa tjejerna som vuxna och hur dom kämpar med sin karriär efter skolan. Vi får också mycket besök av familjemedlemmar från The Fosters och jag tror faktiskt att alla syskonen var med i minst ett avsnitt hittills.

Förutom att följa framför allt Callies karriär så har hon nu också ett väldigt spännande kärleksliv där jag gillar båda killarna, men jag tror att jag är mer team Gail.

Men det är inte dom ända som jag gillar att följa, något som jag började inse mot slutet av säsongen är Dennis och Davia har riktigt bra kemi. Jag gillar också Marianas chef och även om han är lite udda så tror jag att han och Mariana i alla fall hade kunnat vara ett bra team…

Mitt tips är att se The Fosters först i alla fall någon säsong för att lära känna Callie och Mariana innan man ser Good Trouble, för visst berättar dom lite om bakgrunden, men de förväntar sig också att man ska veta mycket...

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer