Ginny and Georgia – Säsong 1

Jag blev helt besatt av Ginny & Georgia. Den var inte alls som jag trodde men ändå så mycket bättre! Det gjorde att jag hade väldigt svårt att ens ana vad som skulle hända och hur karaktärerna skulle reagera i alla konstiga situationer som dom utsattes för. Ginny blev man ju direkt förtjust i och jag älskar henne och Marcus tillsammans. Där kan man prata om kemi, men jag älskar också hennes vänskap med Max.

Men det är också helt omöjligt att inte älska Georgia, även om man inte visste om något som hon sa faktiskt var sant och man hela tiden försökte lista ut vad hon tänker göra här näst och vad som faktiskt rör sig i hennes huvud.

Jag hoppas verkligen att det kommer en till säsong med tanke på hur säsongen slutade med att Ginny och Austin rymde så frågan är vart dom faktiskt åker. Jag vill också veta hur det går för Georgia och Paul i deras politikkarriär, det känns som att det finns några lager av Paul som vi ännu inte sett och sen får man inte glömma Joe. Som listade ut vem Georgia var i slutet vilket också var så fint! Jag vill helt enkelt ha mer!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

nellielillskog
nellielillskog,

Åh ja såg nyss klart den, sååå bra!

nouw.com/nellielillskog
SofiaMattsson
SofiaMattsson,

JA VERKLIGEN!!! Håller tummarna 🤞 för att det ska komma en till säsong!

nouw.com/sofiamattsson
Judith
,

Jag vill också ha mer! Såg klart säsongen alldeles för fort. Jag litar inte på Paul, shipar Joe och Georgia. Tror det är mer endgame. Dock gör ju Georgia så mycket suspekt, så tveksamt vem som kan förlåta henne för det i slutet (även om jag accepterar hennes beteende mer än jag borde). Gillar också Ginny och Marcus ihop, så fina. Upplever att Marcus visar sig själv inför henne också, men att han har svårt för det inför andra.

SofiaMattsson
SofiaMattsson,

Jag håller helt och hållet med dig om att man accepterar Georgia mer än vad man borde 🙈 Sen tror jag du har helt rätt and Marcus...

nouw.com/sofiamattsson