Gilmore Girls Säsong 5

Jag älskar säsong 5, det kan nog vara en av mina favorit säsonger. Ja det är säkert till stor del för att underbara vackra Logan är där och jag är lite kär i honom, kan man hitta en mer perfekt kille! Han är 100 % perfekt för Rory! Han är smart, men har en egen vilja, men Rory kommer fortfarande alltid först. Min favorit scen med dom två måste vara när hon kommer för att göra slut, för att hon inte vill ha ett öppet förhållande och han anser att hon manipulerar honom in i ett riktigt förhållande för han inte vill förlora henne! Åhh så fint!

Dom som säger att Logan inte är bra för Rory, har dom sett serien, han gör allt för henne. Är lite vildare, men det är faktiskt Rory som bestämde sig att bli tonåring. Det är inte Logan som inte accepterar henne, det är hans familj och han försöker skydda henne. Fine hon hade kanske mått bättre om hon aldrig hade träffat dom, men Logans problem är att han är en familj som är snobbigare än snobbigast!

Luke och Lorelai är också so ment to be togehter :) Där snackar vi det perfekta paret, jag har bara en känsla av att Luke inte är så glad över att hon fria, dels för att jag tror att han hade planer på det och att han är lite traditionell.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Emma ,
Har alltid älskar rory ihop med logan:) så fina iho, hoppas att det blir dem tillsist.
seriesessan.webblogg.se
Blir mer och mer övertygad, jag får försöka ge denna serie en chans till 😊.
www.saramadeleine.se