Gilmore Girls Säsong 4

​Åhh vad jag älskar Gilmore Girls, det är en så mysig och underhållande serie! Perfekt för en som ligger hemma och är sjukt uttråkad och halvsjuk. Det är faktiskt helt omöjligt att å dåligt när man ser på Gilmore Girls, man blir helt enkelt glad hela vägen in i själen! 

Detta är den säsongen som jag skulle kalla för den händelse lösa säsongen. Fast det stämmer inte, men det är den enda säsongen (tror jag) som det är lugnt i Rorys kärleksliv. För hon börjar på Yale, Lorelai dejtar hennes pappas partner. Lane trotsar sin mamma och flyttar hemifrån. Paris dejtar en professor. Lorelai och Sookie öppnar sitt pensionat. Så det händer egentligen mycket, men eftersom jag vet vad som händer sen så väntar jag bara på nästa säsong! 

För slutet på denna säsongen är verkligen händelserikt. Äntligen lite aktion mellan Luke och Lorelai, för det har man inte väntat på sen avsnitt 1! Rory och Dean hade sex, ja det har man också väntat på sen avsnitt 1! Så nu kan säsong 5 börja med massa nya idéer! Av Dean och Jess väljer jag Dean alla dagar, men han ska ju iväg till Supernatural nu som man vet att det inte kommer bli dom två på riktigt... Men Lorelai och Luke är så END GAME!!!! Jag längtar så till netflix ger ut sin Gilmore Girls "serie"!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Jag har boxen och började kolla på första säsongen, men kom aldrig riktigt in i den. Borde ge den en chans till, alla verkar ju älska den 😊.
www.saramadeleine.se
Emelie,
Försöker kolla igenom denna serie just nu!
gothamalley.blogg.se